Pierwszy -dwuliterowy wyraz przy lewej piersi { od strony zewnętrznej }.
Drugi - rewolwer na lewej kości miednicy - z henny { mój dzisiejszy nabytek }.
Ostatnio zmieniony przez Penelopa 2007-06-15, 17:06, w całości zmieniany 1 raz
jeśli tatułaż to tylko przemyslany bo nie mam zamaru żałować że zrobiłam sobie jakiś badziew.
Podobaja mi sie np na łopatce
a nie podobają na placech koło tyłka takie przestarzałe.
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
*Apple
Wysłany: 2007-06-17, 16:31
Ja tam nie lubię tatuaży i nie podoba mi się jak ktoś jest wytatuażowany. Wygląda to tak jakoś nieestetycznie, przynajmniej dla mnie. Wolę naturalizm ludzkich ciał ;p
wytatuowany .nie mam przyjemnosci z poprawiania,aczkolwiek powyzsze za bardzo mnie razi,zeby powstrzymac sie od zwrocenia Ci uwagi.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
ja mam dwie na lewej lydce i prawej lydce na lewej mam tribala oznaczajacego ogien na drugim tribala oznaczajacego wiatr i chce wiecej jeszcze mi zostalo ziemia i woda ;] projekty juz mam ale nie wiem w ktorym miejscu ;]
[ Dodano: 2008-02-20, 14:51 ]
ten Twoj mi sie bardzo podoba ;]
[ Dodano: 2008-02-20, 14:52 ]
Dark Side napisał/a:
tatuaże są jak najbardziej ok. Mój widać w avataze
ten Twoj mi sie bardzo podoba ;]
_________________ Like a God that I'm under,There's drugs running through my veins...
Po pierwsze primo tatuaz o cos copowinno wyaraz soba wlasciciela wiec powinna to byc rzecz przemyslana...Po drugie primo to czy ktos chce ryzykowac obrzydliwy wyglad 'symbolu szalonej mlodosci' w wieku starszym to juz indywidualna jego sprawa...Mi sie dziary podobaja...Mam tylko jedna - Smok na lewym ramieniu. Smok z tego wzgledu ze jest to moj chinski znak zodiaku (i notabene niektore moje cechy pokrywaja sie z tymi 'smokowymi')
Jednakze planuje w przyszlosci nastepne...narazie czekam bo moj tatuazysta wyjechal za chlebem do Anglii i ma wroci poczatkiem wakacji...Jesli ktos chce zrobic tatuaz to pwinien sie zastanowic tak z pol roku (lub wiecej)...Jesli mu nie przejdzie po tym czsie to nie a problemu...
Wysłany: 2008-04-13, 13:46
jak dla mnie tatuaże mogą być. podobają mi się zwłaszcza na plecach. ;] jednak nie zamierzam sobie zrobić. ;]
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Kiedyś strasznie się napalałam na tatuaże.
Przeszło z wiekiem. I chyba żałowałabym teraz, gdybym wcześniej sie gdzieś wydziabała.
U faceta to ok, jestem w stanie zaakceptować, chociaż za tym nie szaleje, ale na ciele kobiety jakoś mi to nie pasuje.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Mnie tatuaże bardzo sie podobają ale niestety nie mam jeszcze żadnego ale mam zamiar sobie zrobić takie coś:
Co o nim myślicie i ile może kosztować wykonanie takiego cuda ??
_________________ <<<Płynie sobie życie godzina po godzinie,
Czasem tracę wiarę ale ciągle jeszcze płynę...>>>
Ogolenie nie podobaja misie wcale. U facetow to juz w ogole. Ale mam plan strzelic sobie na kregoslupie, znaczy a kregach, 5-6 malusienkich znazkow, ale doslownie malenstw.
Hah, mój ma dwa tatuaże xDD I nie ma zwiotczałych mięsni, nawet nieźle się trzyma ^^
Podobają mi się tatuaże i chcę sobie zrobić. Oczywiście nie na tych partiach ciała, na których skóra bardzo się rozciąga... Bo później to rzeczywiście nieciekawie wygląda, bo wzorek traci kształt.. ;p
_________________ Hamulce są dla tchórzy... (;
8-kalina
Wysłany: 2008-04-19, 19:34
tatuaże są superancke co prawda mama mi nie pozwala prawdziwego, ale ostatnio w trzynastce takie extra były więc musiałam sobie je zrobić, wygllądają na prawdę świetnie:) jak będę starsza to na pewno sobie zrobie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.