Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-04-22, 20:26
Ja najlepiej czuję się po podniesieniu powiek, pełen spontan ;] Szuru brum na głowie, wszystko w inną stronę, busz niedzwiedzia xD Gładkie włosy również preferuję, ale to już tak bardziej w otoczeniu, żeby nie straszyć ;-) Rozwiane włosy mniamu mniamu, przede wszystkim na huśtawkach, na simsonie xD, pod wiatr jest fuull serwis, loczków nie posiadam, chyba że pod szyją, ale to jak się na deszcz zbiera ;]
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
uwielbiam moje włosy, normalnie je kocham... (irionia)
zawsze są "rozwiane" rozcapirzone na wszystkie mozliwe strony, jak raz je ułożę to choćbym nie wiem co robiła muszę dopiero umyć je aby coś pozmieniać
a loczki bym z chęcią miała- takie małe silnie skręcone
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-04-22, 21:35
Proste.
Denerwuje mnie, gdy podczas jakiegoś wilgotniejszego dnia moje kłaki zrobią się dziwnie napuszone i pozawijane na końcach. Taka szopa.
Loki nie nie. Chyba że lekkie fale.. ale to trzeba mieć chęci żeby jakoś je zrobić. A mnie się nie chce. Do tego dochodzi fakt, iż moje włosy dość szybko się prostują.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-04-22, 21:53
Taft-pilki na kazda pogode tj u nas od zapyzialego stawu ciagnei halnymi [cos pogrzalam] tak wiec mamzawsze rozwiana fryzura, a ze wlosy sa do pasa wiec wygladam jak seduza z herosesa a ze tego nienawidze [tworze zdania prawei jak gombrowicz] tak wiec wize gumeczka do wlosow i smigam z rogalem na twarzy.
Jednak nienawidze moich barankow!! Tworza sie gdy spadnie chociaz kropla na moje wlosy. Wygladam jak niedorobione lew, grzywka smiga na boki generalnie nei za ciekawei...
Jednak nienawidze moich barankow!! Tworza sie gdy spadnie chociaz kropla na moje wlosy. Wygladam jak niedorobione lew, grzywka smiga na boki generalnie nei za ciekawei...
tak samo mam a chcialabym miec takie prosciutkie idealnie wloski z ktorymi nic nie trzeba robic a i tak sa ladne
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wysłany: 2007-04-22, 22:07
lenka napisał/a:
ak samo mam a chcialabym miec takie prosciutkie idealnie wloski z ktorymi nic nie trzeba robic a i tak sa ladne
Nie no nie przesadzamy, mam proste, sa ciezkie wiec tez opadaja jak je ladnie rozczesze po umyciu i wysusze to tak jakby po prosownicy byly. Ale jak mowie kiedy sa zwiazane i jest wilgotno badz pada deszcz zaraz baranki sie robia...
[ Dodano: 2007-04-22, 23:07 ]
swoja droga kretynski temat
Nie no nie przesadzamy, mam proste, sa ciezkie wiec tez opadaja jak je ladnie rozczesze po umyciu i wysusze to tak jakby po prosownicy byly. Ale jak mowie kiedy sa zwiazane i jest wilgotno badz pada deszcz zaraz baranki sie robia...
a ja zeby miec proste musze uzyc prostownicy... krecone tez one nie sa... falujace jakby, ale jak tylko deszcz pada to robia sie loki!!
Mokra napisał/a:
swoja droga kretynski temat
no...
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wysłany: 2007-04-22, 22:45
Cytat:
a marzą mi się loki koloru wściekłej marchewki <3
tak jak mi do tego jasrawo zielony sweter i obcisle czarne spodnie.. tia, tylko takimi wlosami musiala bys naprawde duzo sie zajmowac a jak to pwoiedzialas "strata czasu"
Wysłany: 2007-04-23, 10:25
zdecydowanie zdaję się na wiatr
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
Ostatnio pianka + pasta badz mocny zel + spray=czub na lbie. Ostatnio wraca mi chec do przecietnego ,grzecznego uczesania. Co do tapiru-nie mialabm ochoty wygladac jak moja babcia,wiec jej ten "stajl" zostawie.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
A ja bym chciała czarne włosy mieć.. Takie proste, długie jak ta z 'Ringu'<-: . Co do moich, to mam kręcone i niezbyt.. ładne, bo zapuszczam grzywkę i są nijakiej długości.
_________________ .żyj szybko, umieraj młodo, Kochanie .zanim się zestarzejesz
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-04-23, 14:37
włosy mam naturalnie proste, więc po wysuszeniu nakładam piankę, układam je i jestem gotowa.
przykładam dużą wagę do uczesania, więc tak zwany "nieład artystyczny" nie wprawia mnie w dobry nastrój.
Nie prostuję, nie tapiruję, rano włosy sterczą jak tylko można, naturalnie proste za łopatki, z tendencją do zwijania się podczas deszczu, niemożliwe do rozczesania po spacerze na wietrze. Zazwyczaj rozpuszczone.
Wysłany: 2007-04-23, 21:16
pare cm przed talie.proste kiedy nie trzeba, "zmechrane" kiedy chce zeby były proste.
wiecznie rozczochrane choćbym szczotki nie wypuszczała z rąk.
nie da sie ich ułozyc, zyją własnym zyciem. absolutnie nie krecą sie ani nie falują jesli same nie zechcą. zadne metody nie działaja. ich jedynym atutem jest długość <_<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.