Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-16, 18:59
victoria15,
dawaj tego irokeza bo dawno nie widziałam takiego cuda na głowie oczywiście jeśli piszesz prawdę
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Nie czeszę swoich włosów lubie kiedy mam bałagan na głowie
ostatnim moim szaleństwem była grzywka,ktorą obciełam u samej głowy...
kiedy odrosła i była ładna znowu obciełam. teraz czekam aż odrośnie...
Zmieniać fryzury to jes to co lubię robić najbardziej. Jednego dnia mam proste i gładki drugiego pkręcone, rozpuszczone,upięte. ogólnie lubię też farbować włosy teraz z przodu mam jasne pasemka w dwuch kolorach a z tyłu czarne. Miałam też czerwone,rude......
_________________ Śmierć to dopiero początek nowej przygody.
wolicie rozwiany fryz? jakis tapir? loki? czy gładkie włoski? jaki jest Wasz styl?
Mam włosy:kręcone,czarne,średniej długości,ogólnie do bani.
Chciałabym:proste i długie.
_________________ "Wariatem jest ten,kto żyje w swoim własnym świecie,jak schizofrenicy,psychopaci czy maniacy.Albo inaczej ten,kto jest inny niż reszta ludzi"
Grube, brązowe do połowy dupy, lekko falujące, ale zazwyczaj je prostuję. Zapuszczona grzywka na połowę czoła. Jeśli miałabym dokładnie określiC kolor to taki chyba czekoladowy w słońcu mienią się miedzią (naprawdę). Na razie nie mam zamiaru farbowaC ani przesadnie skracaC, bo po prostu szkoda mi tych lat zapuszczania. Kocham moje włosy i tylko od czasu do czasu je "szamponetkuje", aby odżywiC ich kolor.
_________________ "Choć papierków po cukierkach
Tu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-07-08, 21:56
leyah napisał/a:
brązowe do połowy dupy
zabawne, ja mam włosy brązowe na całej głowie
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Oj chodziło mi o długośC Ja też mam brązowe na całej długości żeby nie było.
_________________ "Choć papierków po cukierkach
Tu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "
włosy ciemnobrązowee.. wpadające w czerń. naturalnie mam kręconee ale nie takie sprężynki tylko takie duże loki . same mi sie układają. nic z nimi nie robie i wyglądają bosko:D
_________________ Mówiłeś mi zawsze
"Jesteś całym moim światem"
Gdy ja nie mogłam znieść myśli, że Cię tracę
Już wiem, że cokolwiek się stanie, gdzie tylko będziesz
To ja, bez względu na wszystko też tam będę.
też mam ciemne brązowe,półdługie.przez całe życie nosiłam rozpuszczone(rzadko spinając),ostatnio zakochałam się w zwykłym kucyku.
jak mi się chce to je wyprostuje i chyba w takich mi najlepiej.
uwielbiam loki,ale na moich włosach się nie trzymają,więc nie robie;(
a naturalne mam niby proste,aczkolwiek odwijają mi się w 50róznych stron.
_________________ ...wiemy o sobie tyle,na ile nas sprawdzono...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.