cud_kobieta
Wysłany: 2007-04-24, 10:42
Rdzawa napisał/a:
uwielbiam moje włosy, normalnie je kocham... (irionia)
zawsze są "rozwiane" rozcapirzone na wszystkie mozliwe strony, jak raz je ułożę to choćbym nie wiem co robiła muszę dopiero umyć je aby coś pozmieniać
a loczki bym z chęcią miała- takie małe silnie skręcone
tez miałam ten problem. włosy świetnie wygladały po prostowaniu, ale zeby zrobic z nich coś innego najpierw głowa lądowała pod kranem. albo jeszcze inny problem miałam- wlosy były ślicznie gładkie do czasu gdy powietrze nie zrobiło sie wilgotne- i nie tylko chodzi mi o deszcz ale kłopoty z fryzura miałam tez w czasie co lepsiejszej imprezy ;] no ale to się zmieniło od kiedy użylam darmowych probek z nivea. ten ich nowy żel jest rewelacyjny. teraz do woli moge modelować włosy bez ich wczesniejszego mycia, ba! efekt trzyma sie długo na glowie.
*faris
Wysłany: 2007-04-25, 20:53
Swoje mam proste włosy, a że mi się zwijają pod szyją to takie niedorobione i odstające są.
że są niedorobione zazwyczaj wyglądają jak szopa, nic na nie nie działa, próbowałam kiedyś pokręcić napłynie do trwałej - ni ciula...
więc zostawiam je w spokoju i próboję wyprostować na zmianę lokówką i prostownicą...
zazwyczaj każdy włos jest w inną stronę, kręcić się nie chcą, falować się nie chcą, proste jak struna też nie chcą być... więc albo je całkowicie wiążę gumką i wsuwkami spinam to co wystaje, albo całkowicie rozpuszczone, zasłaniające pół twarzy...
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Raz wyprostowane, raz pokręcone. Obie wersje sztuczne.
Naturalna nijaka. Ni to loki, ni to fale. Do dupy
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
cud_kobieta
Wysłany: 2007-04-26, 20:22
faris napisał/a:
Swoje mam proste włosy, a że mi się zwijają pod szyją to takie niedorobione i odstające są.
że są niedorobione zazwyczaj wyglądają jak szopa, nic na nie nie działa, próbowałam kiedyś pokręcić napłynie do trwałej - ni ciula...
więc zostawiam je w spokoju i próboję wyprostować na zmianę lokówką i prostownicą...
zazwyczaj każdy włos jest w inną stronę, kręcić się nie chcą, falować się nie chcą, proste jak struna też nie chcą być... więc albo je całkowicie wiążę gumką i wsuwkami spinam to co wystaje, albo całkowicie rozpuszczone, zasłaniające pół twarzy...
wiem coś o tym. polecam strone: http://www.eksperciniveastyling.pl/ po wypełnieniu ankiety daja darmowe probki tego wspomnianego przeze mnei wyżej crem-żelu nivea do ukladania wlosow. może to Ci podpsauje. mi pomogło.
[ Dodano: 2007-05-14, 21:19 ]
Apple napisał/a:
Szaleństwo na głowie? Nie bardzo, choć czasem zaszaleję.
Raczej preferuję skromne uczesanie.
teraz warto uwiecznić to szaleństwo i zgłosić do konkursu. mozna wygrać kosmetyki nivea. szcezgóly znajdziecie na stronie do ktorej link zamieściłam wyżej
murator13
Wysłany: 2007-05-19, 18:53
A ja już próbowałem wszystkiego ... włosy długie/średnie/krótkie, warkoczyki (krótkie stojące i długie), fryzura na "amerykańskeigo żółnierza" haha (na górze krótko a boki na zero...zresztą podobnie z warkoczykami -> na górze warkoczyki a boki na zero), baaardzo długie i krótkie dready, ... no i oczywiście na łyso również gdzieś tam był taki okres. Do kompletu brakuje mi jeszcze irokeza i właśnie rozmyślam nad tym kiedy będzie na to najlepszy moment (bo akurat włosy odrosły po ścięciu dreadów
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-06-13, 10:00
tango napisał/a:
Tapiruje tylko troche zeby nie byly ulizane.
nie rób tego dziewczyno!
nie dość, że niszczysz włosy, to jeszcze używasz metody babcinej!
to babcie tapirują czupryny, żeby wydawało się, że mają włosy na głowie!!
moje sa naturajnie kresone...
ale zobaczyc mnie mozna
z dlugimi do talii, prostymi
, ciemnymi wlosami z grzywka
na lewa strone i od spodu
rozowymi pasemkami
przy koncach:P...
_________________ " Tylko nie mów mi,
że chcieć to móc."
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-13, 18:27
Mam proste włosy a ponieważ się nie czesze wiec 'artystyczny nieład'. Jak wstaje rano top przeczesuje je palcami albo robie kołtun i tyle
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
mam kręcone włsy i niestety za wiele nie mozna z nimi zrobic. Jak umyje to nawet ich nie rozczesuje, bo wtedy sie pusza i robi sie taka szopa. Czesto jednak spinam wlosy, zwlaszcza teraz gyd jest tak goraco. Czasami zdarza mi sie wyprostowac, wtedy sa rozczesane i elegancko ułozone. miekkie i lekkie. najczesciej jednak sa po prostu loki.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Do 12 czerwca miałam proste, ciemnobrązowe włosy. Fryzura była w lekkim stylu Emo.
A od godziny 17.00 12 czerwca mam irokeza. Czerwono - czarnego irokeza.
_________________ Tam, gdzie bieda i luksus obok siebie tuż są.
W cieniu szklanych wieżowców szarych ludzi jest dom.
Tam, gdzie ślepcy na tronach sieją plewy jest zło.
Ile bólu i gniewu zbiorą, dobrze wiem to.
I wiem niejeden ma tutaj łzy w oczach;
To tu koszmary śnią ludziom się po nocach.
Rasta wie, bo Rasta ma moc.
Ja i Ja patrzę sercem, dobrze znam jego głos.
Mam 17 lat.
Moje tatuże są prawdziwe, a irokez tym bardziej.
zawsze miałam proste włosy. Kikla lat temu wycieniowałam je i w ten sposób zaczeły mi sie podwijać na co byłam uczulona zaczełam prostować włosy i w ten sposob zniszyczyły sie i sie lekko kręcą. Od niedawna zaprzestałam prostować i mam te nieokiełznane 'loczki'. A gdy nastaje deszcz lub wilgoć w powietrzu to nie chce sie wypowiadać
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Ja nie mam swoich zdjęć.
Nie robię, bo jestem cholernie niefotogeniczna.
Ale mówię szczerze, że mam irokeza czarno - czerwonego.
Ostatnio zmieniony przez victoria15 2007-06-16, 14:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.