Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-02-20, 21:50 Surduty, cylindry i inne cudeńka
Strasznie mi się podoba, gdy mężczyzna ubiera się tak:
<3
Frak, cylinder, laseczka (ten pan akurat jej nie posiada)(nie chodzi oczywiście o kobietę), białe rękawiczki. Facet z klasą. Teraz na ulicy już się nie zobaczy nikogo tak wystrojonego. Ciekawam, czemu to wyszło z mody bardziej codziennej?
Co drogie panie myślą na ten temat? ;>
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-02-20, 21:54
Ja uwielbiam fraki. Cylindry i biale rekawiczki kojarza mi sie z czarodziejami. Jeszcze gdy maja do tego laseczke to bomba. Ale czarne fraki to tylko na galowe okazje. Ale tak czy siak krawat i garniak nie ronia takiego wrazenia i nei daja facetowi tyle klasy.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-02-20, 21:55
Mokra napisał/a:
krawat i garniak nie ronia takiego wrazenia i nei daja facetowi tyle klasy.
No bo to jest już oklepane. Połowa facetów na ulicy tak wygląda.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-02-20, 21:57
Cytat:
No bo to jest już oklepane. Połowa facetów na ulicy tak wygląda.
No wlasnie. Do biura, na zakupy, na kolace z ukochana. Gdzie tu jakas innosc?
Fantastycznie gdy facet chodzi w marynarkach do jeansow i do tego "myszki" albo "szczurki" nei wiem jak si ena nie mowi w kazdym razie zamszowe.
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*faris
Wysłany: 2007-02-20, 22:01
Mi się podoba. po prosu cudeńko ;-) Ale w sumie lepszy garniak niż jeansy czy spodnie z krokiem w kolanach... Elegancko mają panowie wyglądać.
A fraki dobre by były na większych imprezach. Szkoda, że to wyszło z mody.
No i fajnie wygląda marynarka i jakaś koszula z kołnieżykiem do jakiś spodni (byleby to dżinsy nie były)
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
:] Zdecydowanie tak. B. elegancko i stylowo. Ale włansie nie na codzien tylko od święta, a na zwykły dzień to cos w stylu tego co Mokra zaprezentowała róznież elegancko i stylowo <jeśli wszytsko jest odpowiednio dobrane>, ale na luzie.
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.