dziewczyny pomocy... moze któras z was rozpozna ta sukienke, gdzie ja moge kupić, albo bardzo podobna?? wybieram sie na wesele i wlasnie taka sukienke chcialabym kupic, albo bardzo podobna....
dziekuje za uwagi, komentarze i odpowiedzi przeróżnej maści
Pozdrawiam:)
sgh.jpg
Plik ściągnięto 658 raz(y) 21,99 KB
Ostatnio zmieniony przez DiAbEłEk 2007-04-28, 16:25, w całości zmieniany 2 razy
a, taka sukienka.... myśleę, że na pewno dostaniesz ją w sklepie, w którym sprzedają sukienki...
a task poważnie, to cena tekiej sukienki bedzie porównywalana z kosztem jej uszycia przez krawcową.... dlatego radzę Ci, zebyś się za dobrą krawcową zakręciła i bedziesz miała problem z głowy
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-04-28, 17:40
Cytat:
a tak pozatym to ładna jest, prawda??
No, wg mnie świetna ;> Tylko ja bym sobie wzięła inny kolor.
I z tą krawcową to dobry pomył. Zjęcie jej możesz pokazać to łatwiej będzie wytłumaczyć o co kaman.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
*faris
Wysłany: 2007-04-28, 19:22
A mi się taki fason kompletnie nie podoba, no i mi nie pasuje.
Jak jesteś brunetką to najlepiej pasowałyby Ci odcienie delikatny róż albo fiolet, czerwony do tej sukienki nie pasuje.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
zależy jaki materiał wybierze.... pasuje... Po za tym brunetkom dobrze jest w czerwieni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.