i tu się większość zgadza... czerwona sukienka... i najlepiej szyta na miarę xD
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
pewnie ze tak... nie ma przynajmniej zadnego problemu z dobiorem rozmiaru, bo jak czasem cos kupuje to w biuscie male, a w tylku za duze.... ehhh... a jak uszyte na miare to jest idealnie
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wydaje mi sie,ze do tej sukienki najlepiej pasuje powyzszy kolor. Przy czerwieni moze wygladac prostacko,a przy fiolecie banalnie. Ewentalnie dobrze wygladalaby czern,tylko nie za bardzo pasuje na slub .
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
to może butelkowa zieleń? też będzie dobrze wyglądać na brunetce....
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wydaje mi sie,ze do tej sukienki najlepiej pasuje powyzszy kolor. Ewentalnie dobrze wygladalaby czern,tylko nie za bardzo pasuje na slub .
no własnie tez tak napisałam ze ten kolor jest okey. Czarny na slub faktycznie nie pasuje. A najlepiej byloby zobaczyc sukienke w innych kolorach. Chociaz to moze tez zalezy w jakich kolorach kolezance ładnie
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.