Wysłany: 2007-09-17, 08:17
Mordred napisał/a:
przesadne dbanie o cialo nie ma nic wspolnego z orientacja seksualna, moze po prostu wiecej gejów niz hetero jest metroseksualnych.
to dlaczego kobiety widzace umalowanego i wypindrzonego lalusia i faceta z lekkim zarostem z nieuczesanym fryzem i pognieciona koszula w 3/4 wybiora tego drugiego bo to jego uwazaja za prawdziwego mezczyzne? Oczywiscie liczy si etez styl zachowania, bo jezeli facet uwaza sie za najwiekszego znawce kobiecych serc zna porady na rzeczy w ktorych ma zerowe doswiedczenie albo ma same kolezanki to tez juz jest problem co do jego orientacji.
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*Apple
Wysłany: 2007-09-17, 10:43
A ja siedzę na angielskim z takim metrem! Dziś opowiadał mi jak to o 5 rano wstaje, żeby się okąpać ( nie oprysznicować!) i tak codziennie rano i wieczorem. A najlepsze jak się rozgląda po klasie czy nikt nie widzi i gładzi włosy xD To na pewno ten typ!
Acha, a co tego jeszcze to zauważyłam, że większość kolesi naperfumuje się 2 razy mocniej od dziewczyn i potem w klasie dychać nie idzie! Ja nie wiem, ale czy oni mają jakieś problemy z węchem, że tyle tego na siebie napsikają? ;p
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-09-17, 14:00
Apple napisał/a:
zauważyłam, że większość kolesi naperfumuje się 2 razy mocniej od dziewczyn i potem w klasie dychać nie idzie!
U nas tak się perfumuje ksiądz Jak czuć na korytarzu słodki, duszący zapach męskich perfum to od razu wiadomo, że przechodził. No a jak jest w klasie... dziwne, że ludzie nie wychodzą na korytarz po lekcji pachnąc jak on. Może ma jakiś kompleks?
[ Dodano: 2007-09-17, 15:01 ]
Apple napisał/a:
czy oni mają jakieś problemy z węchem, że tyle tego na siebie napsikają?
Jest tak, że człowiek się przyzwyczaja do zapachu swoich perfum i później ich nie czuje. Często mama się mnie pyta czy czuć coś od niej, bo ona nie może 'zwęszyc', ja natomiast czuję doskonale jej pachnidło ;>
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
to dlaczego kobiety widzace umalowanego i wypindrzonego lalusia i faceta z lekkim zarostem z nieuczesanym fryzem i pognieciona koszula w 3/4 wybiora tego drugiego bo to jego uwazaja za prawdziwego mezczyzne?
bo im sie bardziej podoba? co nie zmienia faktu, ze to nie musi miec nic wspolnego z plcia. ;-O
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
ale tu podajecie tylko skrajne przypadki, a przeciez w niczym nie nalezy przesadzac... powiedzmy, ze facet wyglada umiarkowanie metro, dla mnie to jest jak najbardziej okej, bo rozumiem przez to, ze jest czysty, dobrze ubrany, dobrze pachnie i w najogolniejszym sensie jest zadbany. Wyglada to... wysoce estetycznie i mnie sie podoba.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
mi także! Lubie gdy facet o siebie dba. Oczywiscie bez przesady - depilacja nóg to przesada. Ale kiedy jest czysty, ładnie pachnie, ubrany modnie - czemu nie?
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Oczywiscie bez przesady - depilacja nóg to przesada.
Moj kolega z Blugarii depiluje sobie nogi.. i nie tylko, depiluje wszystko oprocz ramion i glowy oczywiscie >.< ze-na-da
[ Dodano: 2007-09-17, 15:11 ]
Lenka napisał/a:
mnie sie podoba.
mi także!
e, co nie zmienia faktu, ze wybralabym jak 3/4 kobiet z posta Mokrej xD
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Ale to fajnie jak Twoj mezczyzna pachnie. Wogole jak mezczyzna pachnie a nie smierdzi. JAk wchodzi do winy i wychodzi a zapaszek pozostaje. To fajne jest. Podobnie jak wole juz zeby moj facet smarowal sobie dlonie kremem anizeli dotyklam mnie dlonmi ktore sa jak papier scierny!! Bosz... kiedys sie spotykalam z gosciem ktorego nie moglam nauczyc, ze jak robi cos przy aucie to ma zakladac rekawiczki bo potem smar wlzi mi w sucha skore o ktora nie dbal i zostaje pod skora i paznokcami bo wypelniamio ta suchosc. Pozygac sie mozna, jak Cie chce taki dotknac. Serio...
Moze peelingi i maseczka to przsada. Ale ja lubie jak moj mezczyzna ma miekka i glada skore bo uzywa zelu J&J do suchej skory. Nic przyjemnego dotykac faceta ktory sie luszczy z suchosci skory.
Dbanie o siebie dla siebie i szacunku dla partnerki uwazam ze jest okej. Ale dbanie o siebie bardziej niz partnerka ktora jest zdrowa kobieta to juz jest rzesada...
I wlasnie jestem zdania, ze mezczyzna metroexualny to wlasnie ten, ktory umie zachowac ta granice, ze dba o siebie ale pozostaje meski :>
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Miodowo.
ZawszePrzyTobie
Wysłany: 2007-10-02, 19:27
Czytam tak iczytam co wy tuta piszecie i az zauwazylem ze wypowiadal sie tylko Ci, ktorzy nie sa metro Otóz ludzie! W goleniu pach czy innych czesci ciala ne chodzi tylko o to ze metro sobie cos tam gola tylko chodzi o higiene. Dla kogo przyjemnym widokiem jest ogladanie u facetw owlosionych pach, z ktorego splywa pot?? Chyba nie znajde takich osob tutaj Co widzicie zlego w chodzeniu do manicurzystki? Czy zamiast tego lepiej jest ogladac czarny brod pod paznokciami albo suche i zniszczone dlonie?? Skoro kobiety moga wygladac ladnie to dlaczego mezczyzna nie moze?? To jest takie troche nietolerancyjne. A z jakiej racji kosmetyki nie sa dla mezczyzn?? Jak mezczyzna uzywa kremu na noc to juz nie jest facetem?? Mylicie pojecia. Kiedy slyszycie slowo "metro" to pokazuje sie wam pzed oczami jakis chlopak przebrany za kobiete. i nie chodzi tez o to ze jak ktos jest metro to odrazu taki och i ach tylko taki czlowiek wyroznia sie takimi uczuciami jak empatia, wrazliwosc. Nie znaczy to wcale ze gdy popsuje sie jakis zlew togo nie naprawi bo bedzie sie bac ze mu sie paznokiec zlamie. Czy zle jest z takim facetem porozmawiac jak z najlepsza przyjaciolka i pochodzic po centrum handlowym?? Wiekszosc facetow nigdy nie daje sie wyciagac do centrum handlowego, a metro nie dosc ze to lubi to jeszcze sie na tym zna . Nigdy nie chcieliscie miec faceta uczuciowego??
Ja osobiscie jestem metroseksualista i nie wstydze sie tego ze uzywam balsamow, kremow czy maseczek. Spedzam codziennie w lazience conajmiej godzine. Robie sobie manicure i pedicure. Mam w szafie wiecej ciuchow niz moja siostra, a lacznie wzystkich moich kosmetykow mam wiecej niz moja siostra i mama razem wziete. I nie skarże sie na brak zainteresowania ze strony plci przeciwnej. To wszystko zalezy od tego jakie sie ma podejscie do tych spraw: jesli chcesz wygladac lepiej to robisz wszystko zeby tak bylo.
Tak w ogole to czegos nie rozumiem. Dlaczego kobiety stoasujac kosmetyki i zabiegi upiekszajace zabraniaja tego robic dla mezczyzn> I prosze nie wyskakiwac z tekstami typu: "bo facet ma byc facetem", bo to juz sie staje nudne. Trzeba najpierw odpowiedziec sobie na pytanie czego my oczekujemy od mezczyzn, czy noszenia trzy dni tego samego t_shirt'a i mycia sie samym mydlem czy romantycznego, czulego, dobrze wygladajacego, pachnacego zawsze przyjemnie faceta?? Uzywam blyszczyka i czy jest cos zlego w tym ze nie chce miec popekanych ust?? Czy jest cos zlego w tym ze stosuje balsamy do ciala bo nie chce miec suchej skóry?? Czy jest w tym cos zlego ze jestem metroseksualista??
*faris
Wysłany: 2007-10-02, 19:40
ZawszePrzyTobie napisał/a:
Czy zle jest z takim facetem porozmawiac jak z najlepsza przyjaciolka i pochodzic po centrum handlowym?
Źle. Jak zakupy to sama albo z dziewczyną. Facet odpada.
Wiekszosc facetow nigdy nie daje sie wyciagac do centrum handlowego, a metro nie dosc ze to lubi to jeszcze sie na tym zna
Ja podziękuję jednak.
Nigdy nie chcieliscie miec faceta uczuciowego?
Każdy facet jest uczuciowy, ale taki co się potrafi rozpłakać gorzej niczym kobitka to co to ma niby być ? Facet jest po to by szukać nie wiem, wsparcia, poczucia bezpieczeństwa itp, a nie żeby nim się jeszcze nadopiekować.
Mam w szafie wiecej ciuchow niz moja siostra, a lacznie wzystkich moich kosmetykow mam wiecej niz moja siostra i mama razem wziete.
Pewnie jesteś bardziej 'wypolerowny' niż siostra i mama.
Ja osobiscie jestem metroseksualista i nie wstydze sie tego ze uzywam balsamow, kremow czy maseczek.
damskich ?
Spedzam codziennie w lazience conajmiej godzine.
Dłużej ode mnie
Trzeba najpierw odpowiedziec sobie na pytanie czego my oczekujemy od mezczyzn
Jakbyś czytał dokładnie co tutaj napisano to byś wiedział, że większość ma sprecyzowane wymagania.
Dlaczego kobiety stoasujac kosmetyki i zabiegi upiekszajace zabraniaja tego robic dla mezczyzn>
Facet i zabiegi upiekszające. omg.
mycia sie samym mydlem czy romantycznego, czulego, dobrze wygladajacego, pachnacego zawsze przyjemnie faceta?
Uzywam blyszczyka i czy jest cos zlego w tym ze nie chce miec popekanych ust?
A używaj, nikt Ci nie broni.
Czy jest cos zlego w tym ze stosuje balsamy do ciala bo nie chce miec suchej skóry?
Pfff
A teraz dodam tak od siebie - granice jakieś są i nie wyobrażam sobie faceta z ogolonymi nogami, błyszczykami na ustach, codziennie stosujących balsamy, w ogóle odżwyki do włosów, jakieś kremy nawilżające, maseczki itp... omg, omg, omg. nigdy
Facetowi wystarczy mydło, dezodorant, woda po goleniu, i tyle w sumie.
Dbanie o higienę u faceta nie oznacza dopieszczenie się na każdym kroku, ciekawi mnie co tacy metroseksualiści w ogóle robią cały dzień? Bo tyle czasu w łazienc,e przed lustrami itp... omg, mi czasu brakuje żeby rano/wieczorem się wysiusiać a co dopiero jakaś godzina... omg.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Uzywam blyszczyka i czy jest cos zlego w tym ze nie chce miec popekanych ust??
stosujesz pomadke ochronną czy błyszczyk? bo to są zdecydowanie dwie różne sprawy, o ile pomadke ochronną to pal licho, spotkałam się z takimi (acz w sytuacjach prawie ekstremalnych) to błyszczyk zwłaszcza kolorowy to przegięcie...
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-10-02, 20:36
Co widzicie zlego w chodzeniu do manicurzystki? Czy zamiast tego lepiej jest ogladac czarny brod pod paznokciami albo suche i zniszczone dlonie??
Dbanie o dłonie - jestem za. Ale facet to może zrobić sam, w domowym zaciszu przy pomocy pilniczka i kremiku do rąk.
Skoro kobiety moga wygladac ladnie to dlaczego mezczyzna nie moze??
Pozwalam, może
Jak mezczyzna uzywa kremu na noc to juz nie jest facetem??
Eno, a kto tu mówi że faceci nie powinni używać kremów? Powinni oczywiście, wtedy policzki mają miękkie i soczyste ^,^
Nigdy nie chcieliscie miec faceta uczuciowego??
A co ma piernik do wiatraka? Macho też może być uczuciowy, ta plakieta nie jest przyklejona tylko do Metro >,<
czego my oczekujemy od mezczyzn, czy noszenia trzy dni tego samego t_shirt'a i mycia sie samym mydlem czy romantycznego, czulego, dobrze wygladajacego, pachnacego zawsze przyjemnie faceta??
czyli wg Ciebie ktoś kto nie jest Metro, jest spoconym brudasem z tłustymi włosami..? śmieszne. Jest pełno facetów, którzy ładnie pachną, dbają o wygląd itd a nie są mertoseksualistami.
[ Dodano: 2007-10-02, 21:38 ]
Rdzawa napisał/a:
ile pomadke ochronną to pal licho, spotkałam się z takimi
W piewszej liceum, gdy się poznawaliśmy, mieliśmy ubaw jak kolega na lekcji wyciągnął pomadkę i zaczął nią usta smarować nic do tego nie mam ale śmiesznie to wyglądało xD
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Rdzawa napisał/a:
ile pomadke ochronną to pal licho, spotkałam się z takimi
W piewszej liceum, gdy się poznawaliśmy, mieliśmy ubaw jak kolega na lekcji wyciągnął pomadkę i zaczął nią usta smarować nic do tego nie mam ale śmiesznie to wyglądało xD
na obozie sternik (który był głupi i wogóle) wyjechał do swojej stuprocentowo żeńskiej załogi (ja się znalazłam tam przypadkiem) czy mu któraś nie pożyczy pomadki bo swoją utopił xD
wiec pomadka ochronna tak- błyszczyk NIE (z resztą jakby to wyglądało skoro ja nie używam błyszczyka? )
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
ZawszePrzyTobie
Wysłany: 2007-10-02, 22:30
Co robia metroseksualisci w czasie dnia? Ja Ci powiem co ja robie : trenuje w klubie piłki noznej, biegam, jeżdże rowerem, cwicze sztuki walki. Nie spedzam calego dnia w lazience.
Cytat:
damskich ?
Balsamy meskie, maseczki z naturalnych skladnikow.... widziałas kiedys meski krem do rak??
Cytat:
Pewnie jesteś bardziej 'wypolerowny' niż siostra i mama
Nie uzywam wszystkich kosmetykow na raz wiec nie lsnie jak diamencik
Cytat:
Mydło u faceta wystarczy
A dla ciebie wystarczyloby ??
Cytat:
nie wyobrażam sobie faceta z ogolonymi nogami, błyszczykami na ustach, codziennie stosujących balsamy, w ogóle odżwyki do włosów, jakieś kremy nawilżające, maseczki itp...
Sprobuj
Cytat:
błyszczyk zwłaszcza kolorowy to przegięcie...
No rzecz jasna ze uzywam bezbarwnego
Cytat:
czyli wg Ciebie ktoś kto nie jest Metro, jest spoconym brudasem z tłustymi włosami..?
Ja tego nie powiedzialem. Zapytalem sie tylko kogo wolicie. Czytaj ze zrozumieniem
Cytat:
Czy jest cos zlego w tym ze stosuje balsamy do ciala bo nie chce miec suchej skóry?
Pfff
Wiec wolisz jak skora faceta odchodzi calymi platami??[/quote]
*faris
Wysłany: 2007-10-03, 15:25
Cytat:
Mydło u faceta wystarczy
Nic więcej nie używam.
Sprobuj
Nie.
Wiec wolisz jak skora faceta odchodzi calymi platami?
Skóra całymi płatami odchodzi jak ktoś ma np. łuszczycę. Innej formy odchodzenia skóry całymi płatami nie widziałam.
A łuszczycę to się leczy, a nie balsamuje.
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
ZawszePrzyTobie
Wysłany: 2007-10-04, 06:20
Cytat:
A łuszczycę to się leczy, a nie balsamuje.
Czy jaci powiedzialem ze ktos ma sie balsamowac jak ma luszczyce?? Lepiej jej w ogoe nie miec niz ja leczyc wiec stosuje balsamy. Znowu ktos nie czyta ze zrozuminiem.
Czytam tak iczytam co wy tuta piszecie i az zauwazylem ze wypowiadal sie tylko Ci, ktorzy nie sa metro Otóz ludzie! W goleniu pach czy innych czesci ciala ne chodzi tylko o to ze metro sobie cos tam gola tylko chodzi o higiene.
wreszcie jeden normalny xD
Co widzicie zlego w chodzeniu do manicurzystki?
osobiscie? nic
Mylicie pojecia. Kiedy slyszycie slowo "metro" to pokazuje sie wam pzed oczami jakis chlopak przebrany za kobiete. i nie chodzi tez o to ze jak ktos jest metro to odrazu taki och i ach tylko taki czlowiek wyroznia sie takimi uczuciami jak empatia, wrazliwosc. Nie znaczy to wcale ze gdy popsuje sie jakis zlew togo nie naprawi bo bedzie sie bac ze mu sie paznokiec zlamie. Czy zle jest z takim facetem porozmawiac jak z najlepsza przyjaciolka i pochodzic po centrum handlowym?? Wiekszosc facetow nigdy nie daje sie wyciagac do centrum handlowego, a metro nie dosc ze to lubi to jeszcze sie na tym zna . Nigdy nie chcieliscie miec faceta uczuciowego??
ja bym to nazwala tworem 21wieku. Pozytywnym tworem.
Ja osobiscie jestem metroseksualista i nie wstydze sie tego ze uzywam balsamow, kremow czy maseczek. Spedzam codziennie w lazience conajmiej godzine. Robie sobie manicure i pedicure
Faktycznie, szkoda,ze mezczyzni w wiekszosci nie dbaja o paznokcie u stop. Zakladaja pozniej klapki/japonki/ sanadaly i pokazuja cos co powinno sie pokazywac w "uwadze". I najlepsze-nie widza w tym nic zlego bleh
Dlaczego kobiety stoasujac kosmetyki i zabiegi upiekszajace zabraniaja tego robic dla mezczyzn>
nie uogolniaj kolego, sa w tym temacie rowniez osoby, ktore cenia u mezczyzn dbalosc o higiene i wyglad nie nazywjac ich "pedalami".
Uzywam blyszczyka i czy jest cos zlego w tym ze nie chce miec popekanych ust??
uuu. osobiscie wole, gdy mezczyzna uzywa kremu na spekane usta niz maluje sie przy mnie. Zatracam wtedy jakikolwiek pociag seksualny.
Czy jest cos zlego w tym ze stosuje balsamy do ciala bo nie chce miec suchej skóry??
nie, wprost przeciwnie
faris napisał/a:
Facet odpada.
co tez Ty mowisz, z facetem swietnie sie robi zakupy,bo jeste konkretny i powie Ci prawde.
uuuu fuj. Pamietam pewnego faceta, ktory nawet wlosy myl mydlem. Obrzydlistwo. Papier scierny na glowie. Mydlo to jest podstawa, na nim nie powinno sie konczyc,bez wzgledu na plec.
faris napisał/a:
nie wyobrażam sobie faceta z ogolonymi nogami
ja tez nie, ale z owlosionymi pachami i genitaliami nie zdzierzylabym.
faris napisał/a:
Dbanie o higienę u faceta nie oznacza dopieszczenie się na każdym kroku, ciekawi mnie co tacy metroseksualiści w ogóle robią cały dzień? Bo tyle czasu w łazienc,e przed lustrami itp... omg, mi czasu brakuje żeby rano/wieczorem się wysiusiać a co dopiero jakaś godzina... omg.
Ja dbam o siebie i spedzam duzo czasu w lazience, moja skora tego wymaga. Jest cholernie wymagajaca. Lubie dbac o siebie i znajduje w tym przyjemnosc. Nie widze przeszkod by moj mezczyzna tez to robil. I nie uwazalabym go za bardziej meskiego od pana,ktory uzywa wylacznie mydla. Wprost przeciwnie.
shala napisał/a:
czyli wg Ciebie ktoś kto nie jest Metro, jest spoconym brudasem z tłustymi włosami..? śmieszne. Jest pełno facetów, którzy ładnie pachną, dbają o wygląd itd a nie są mertoseksualistami.
no wlasnie i tu mamy przyklad ,jak cienka jest granica metroseksualizmu. Bo tak naparwde ktos moze sie nie nazywac metrosekualista a wg katogorii opisowych tego pojecia jest nim. xDxD
faris napisał/a:
Cytat:
Mydło u faceta wystarczy
Nic więcej nie używam.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-10-04, 14:00, w całości zmieniany 1 raz
*faris
Wysłany: 2007-10-04, 15:25
Świeta napisał/a:
co tez Ty mowisz, z facetem swietnie sie robi zakupy,bo jeste konkretny i powie Ci prawde.
Ja w ogóle nie lubię zakupów i nie wyobrażam sobie latania z chłopakiem czy tam dziewczyną na zakupy i spędzania tam niewiadomo ile czasu. Krótko i konkretnie.
Świeta napisał/a:
uuuu fuj. Pamietam pewnego faceta, ktory nawet wlosy myl mydlem. Obrzydlistwo. Papier scierny na glowie. Mydlo to jest podstawa, na nim nie powinno sie konczyc,bez wzgledu na plec.
omg, nie napisałam, żeby szampon zastępować mydłem.
Świeta napisał/a:
Ja dbam o siebie i spedzam duzo czasu w lazience, moja skora tego wymaga. Jest cholernie wymagajaca. Lubie dbac o siebie i znajduje w tym przyjemnosc. Nie widze przeszkod by moj mezczyzna tez to robil. I nie uwazalabym go za bardziej meskiego od pana,ktory uzywa wylacznie mydla. Wprost przeciwnie.
Każdy lubi co innego, jednemu się będzie podobać facet, który wygląda jakby wyszedł prosto od manikirzyski, innemu nie.
Świeta napisał/a:
faris napisał/a:
Cytat:
Mydło u faceta wystarczy
Nic więcej nie używam.
Nie rozumiem tejże radości. Mam skórę wrażliwą i na większość substancji zawartych w różnych rzeczach dostaję wysypki i uczulenia. Mydło to tylko z AA, bo delikatne, bla bla bla. Po balsamach mam zaczerwienioną skórę, pojawiają się różne wysypki, po kremach na twarzy wyglądam jak upiór... Więc po co mi to, skoro moge używać zwykłego mydła/ żelu do twarzy/ dezodorantu, i niczego więcej ?
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
a w ogóle nie lubię zakupów i nie wyobrażam sobie latania z chłopakiem czy tam dziewczyną na zakupy i spędzania tam niewiadomo ile czasu. Krótko i konkretnie.
napisalas facet odpada. Logicznym wiecx jest,ze jednak wolisz z kobieta niz z facetem wybrac sie na zakupy. Odpowiadam na to co napisalas, nie na to o czym tylko myslisz xD
faris napisał/a:
omg, nie napisałam, żeby szampon zastępować mydłem.
omg, naparwde? podalam przyklad, ktorego jak widac sie uczepilas. To ma sluzyc jako uwydatnienie . Bo , przykladowo, skora twarzy rowniez od mydla niemilosiernie sie wysusza.
faris napisał/a:
Każdy lubi co innego, jednemu się będzie podobać facet, który wygląda jakby wyszedł prosto od manikirzyski, innemu nie
Mnie podobaja sie mezczyzni, ktorzy nie wygladaja jakby wrocili z buszu- innym nie.
faris napisał/a:
Nie rozumiem tejże radości. Mam skórę wrażliwą i na większość substancji zawartych w różnych rzeczach dostaję wysypki i uczulenia. Mydło to tylko z AA, bo delikatne, bla bla bla. Po balsamach mam zaczerwienioną skórę, pojawiają się różne wysypki, po kremach na twarzy wyglądam jak upiór... Więc po co mi to, skoro moge używać zwykłego mydła/ żelu do twarzy/ dezodorantu, i niczego więcej ?
Rob jak chcesz, Twoja sprawa. Mnie , owszem, to smieszy. Ciekawi mnie jak Twoja skora bedzie wygladala za 10 lat. Nawiasem mowiac, sa odpowiednie kosmetyki dla cery wrazliwej ,alergicznej.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.