_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
W lecie to chyba nic dziwnego, ze sie chodzi w ktotkich spodniczkach. Gdy jest cieplo bardzo chetnie sie tak ubieram poniewaz jest to wygodne
_________________ Aby byc szczesliwym z mezczyzna, trzeba go bardzo dobrze zrozumiec i troche kochac. Aby byc szczesliwym z kobieta, trzeba ja bardzo kochac i w ogole nie probowac zrozumiec.
_________________ "...Miłość to bzdura...Istnieje w filmach i tanich lekturach..."
nefretete [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-04, 20:52
lubie spodniczki, kobieta moze pokazac nozki i w ten sposob bardziej pociaga, ukazuje ksztalty i piekno, krotkie, dlugie, ukosne, falbaniaste, karbowane, sama przyjamnosc w ich noszeniu caly rok
Wiek: 22 Dołączyła: 03 Lip 2006 Posty: 52 Skąd: z drugiego końca
Wysłany: 2006-07-04, 21:40
Oczywiście że lubie chodzić w spódniczkach, są one bardzo kobiece. A co do wzroku facetów to, hmmm.......... Jeśli na mój widok ślini się 70-letni jakiś staruszek to mam dość. Nie tak na serio to nie lubie tych spojrzeń, dlaczego? Bo zazwyczaj wtedy boje się że potknę, przewrócę i będzie śmiech.
_________________ oj, oj będzie bolało...
Ostatnio zmieniony przez Angel 2006-07-04, 21:41, w całości zmieniany 1 raz
nefretete [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-04, 21:44
Angel napisał/a:
Bo zazwyczaj wtedy boje się że potknę, przewrócę i będzie śmiech.
jak masz takie obawy to moze w skafandrze sobie chodz, wtedy to sie ciagle bedziesz potykac i sie przyzwyczaisz ze ludzie tak reagują
Angel napisał/a:
Jeśli na mój widok ślini się 70-letni jakiś staruszek to mam dość
Czy lubicie nosic krótkie spódniczki i miec na sobie wzrok kilkunastu facetów ktorzy lubia sobie popatrzeć ?
ja nie lubie spodniczek,choc jestem zobligowana do noszenia ze wzgledu na moja prace (odbywam staz w biurze turystycznym).
a co sie tyczy facetow...naprawde mi to nie przeszkadza,taka juz ich natura
a ja do tego lata nie przepadalam za spodnicami, a juz za krotkimi szczegolnie nie ale...zmienilo sie to (na szczescie i teraz sie nie smaze w spodniach ) ii rzeczywiscie na poczatku przeszkadzal mi wzrok facetow ale teraz...juz chyba sie przyzwyczailam...i odkrylam ze noszenie krotszych spodniczek (tzn takich do polowy uda) ma kilka plusow np na pasach, zwykle stoje na pasaach pare minut zanim ktros stanie, ostatnio w spodnicy jak bylam pierwsze autko (z facetem kierowca) sie zatrzymalo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.