Wiek: 20 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1500 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-08-01, 16:47
XxSweeTxX napisał/a:
I ten wzrok na mnie gdy ide przez ulice
Omg, nie ma nic gorszego od wygłodniałego wzorku facetów na moich nogach/pupie >,< bezczelnie się gapią jakby myśleli że mi to przyjemność sprawia. Nie lubie spódniczek.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Omg, nie ma nic gorszego od wygłodniałego wzorku facetów na moich nogach/pupie >,< bezczelnie się gapią jakby myśleli że mi to przyjemność sprawia. Nie lubie spódniczek.
dziekuje...
a poza tym... to szalenie niepraktyczne jest
_________________ Kobiecie trzeba umożliwić publikację, ponieważ w poczuciu krzywdzącego niespełnienia gotowa popaść w kurestwo. (J. Pilch)
Wiek: 60 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 796 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-08-01, 20:02
zdarza mi się nosić zdecydowanie krótkie spódnice i lubię to. A spojrzenia nie widze ich bo jestem krótkowidzem a okulary mam zwykle w plecaku xD
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
ja lubie spodniczki ale takie za kolano... miniowke to mam tylko jedna i nie wyszlam w niej dalej niz na podworko xD ale mam jedna kieccunie ktora kocham - satynowa (bezowa) za kolanko w czarne delikatne kwiatki... Kocham ją xD (pojechalam kupic sobie buty wtedy-wrocilam z kiecka)
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
z letnich mam klka do połowy uda, krótsze to tylko dwie sukienki, które stały się plażowymi
normalnie lubie spódnice, tak lekko przed kolano, byle nie były obcsłe
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Nie lubię nosić spódniczek.A tych mini to już nie ma mowy,żeby ją założyć.Ewentualnie założe spódniczke w lato jak jest bardzo gorąco.
_________________ "Wariatem jest ten,kto żyje w swoim własnym świecie,jak schizofrenicy,psychopaci czy maniacy.Albo inaczej ten,kto jest inny niż reszta ludzi"
Hejka!! Ja jestem facetem co prawda ale tez mam kilka fajnych miniowek:) Sa bardzo wygodne i sexy Nie jedna kolezanka mi powiedziala ze fajnie w niej wygladam wiec jestem za!!!
Wiek: 22 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1200 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-10-03, 14:52
Cytat:
Czy lubicie nosic krótkie spódniczki i miec na sobie wzrok kilkunastu facetów ktorzy lubia sobie popatrzeć
taa, koffam fpros jak jakiś niedopieszczony zarośniety i niedomyty pan ma fantazje gdy idę w mini ulicą
a poza tym nie sztuka zwrócić na siebie uwagę krótką spódniczką, sztuką jest ubrać się "niezauważalnie" a zostać zauważonym
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Wysłany: 2007-11-04, 18:59
Nieee! Nienawidzę mini! Jesli spódnica, a lubię w nich chodzić, to długa i czarna. Najlepiej do kostek. I możecie mnie wyśmiewać od zakonnic czy czegośtam...
_________________ ...A jego słońce już zgasło i jego oczy płakały. Minął ten czas i słońce żyć pośród ludzi nie chciało...
bardzo czesto chodze w spodniczkach krotkich ale tylko laetm
_________________ I tak się nie zmienię będę sobą na złość tobie
hazard69
Wysłany: 2007-11-09, 03:12
ja dzis jak jechalem okolo 22 widzialem klijenta na skuterku jechala z nim dziewczyna w krótkiej spódniczce jak ja zobaczylem to az zimno mi sie zrobilo i pomyslalem odrazu ze jej psiochaaaaaaaa ladnie zmarznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.