_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
A ja na imprezę sylwesrtową założyłam taką szałową super - mini w stylu "lambada", a pod spód dość skąpe, mocno wycięte białe majtki (spódniczka była czerwona). Kiedy tańczyłam to nie było chyba faceta, który nie próbowałby mi zajrzeć pod spódniczkę ("lambadówka" to taka luźna spódniczka, która fajnie wiruje podczas obrotów!). No i byłam "królową" imprezy, ha!ha!ha! Na miasto bym może tak nie wyszła (chyba że w lato), ale na dyskotece, imprezie... Faceci szaleją! Mówię Wam!!!
Czasem fajnie jest polatac w takiej spudniczce... Ale bez przesady. Moja kolezanka chodzi non stop w spudniczkach (cos okolo 10, 20 cm), po prostu masakra...
Wysłany: 2007-03-05, 16:25
Spódniczki lubię ale długie częściej chodzę w spodniach . Krótkich nie noszę tylko szorty krótkie uwielbiam czekam na lato.
_________________ Maria - cechuje ja doskonałość, mistrzostwo i wszelkie osiągnięcia, daleko wykraczające poza to, co zwykłe i pospolite. Pociąga je wszystko, co tajemnicze. Są wymagające, ale opiekuńcze, uczuciowe. Oddane życiu rodzinnemu, ale i wiele żądające od tych, których kochają. Cenią sobie wysoka jakość życia.
W lecie czemu nie Może nie przez wzrok facetów bo im wystarczą bardziej opięte spodnie i już mało sie nie potkną idąc z głową do tyłu ale nie znosze upałów a w spódniczce chłodniej
Wysłany: 2007-08-01, 15:13
Ja strasznie lubie mini spódniczki nosze je i w lato i zimą choć wtedy zakładam legginsy lub jakieś podkolanówki
a jeżeli chodzi o facetów to lubie jak sie za mna oglądaja czemu nie!!!
tylko lepiej żeby byli przystojni....hehe....
_________________ " PoCaŁuNeK jEsT bRoSzKą MiŁoŚcI "
:*:*:*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.