Jak bylam w liceum to podnosilam sobie samoocene chodzeniem w krotkich spodniczkach i jakos weszlo mi w nawyk i teraz chodze bo lubie. Akurat nogami moge sie pochwalic wie chodze czesto ale teraz dla wlasngo samopoczucia a nie po to, zeby sie za mna ogladali. Poza tym.. majac spodnie rurki efekt zainteresowania jest prawie taki sam..
A latem to wole szorty.. nie tzreba ich co chwila podcigac w dol i wygdniej sie auto w nich prowadi i siedzi..
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
a tak serio to chodze w nich tylko okazjonalnie i tylko w takich do kolana albo za lekko i to częsciej zima niż latem, bo latem to szorty i tylko i wyłacznie szorty
_________________ Poczuć wiatr na twarzy … przez chwilę wolnym być...
Dość często zdarza mi się nosić spódnice do kolan/za kolano lub takie całkiem do kostek, a mini to tylko raz na ruski rok, czyli kiedy jestem na wakacjach lub wybieram się na babski sabat, na którym obowiązuje strój a'la bitch.
Cytat:
Czy lubicie nosic krótkie spódniczki i miec na sobie wzrok kilkunastu facetów ktorzy lubia sobie popatrzeć
Czyli ogólnie jestem na nie, bo źle czuję się w mini i nie lubię, kiedy faceci się we mnie wgapiają
_________________ Nie ma złych i dobrych. Jest wielki, nieszczęsny tłum depczący sobie po nogach.
Wysłany: 2007-01-03, 21:58
Mania, ja tylko mówie że ja się okropnie czuje z odsłonietymi łydkami xD
i że ja tak nie wychodze ^^
może ty się nie czujesz głupio ;]
z reszta pewnie przesadzasz
_________________ Jestem tylko przeszkodą na Twojej drodze. Więc odejdę. Będę myśleć o Tobie przy każdym kroku mojej ucieczki...
Kiedyś, jak byłam jeszcze małą dziewczynką, nie cierpiałam spódnic. Teraz lubię je nosić, bo uważam, że są po prostu kobiece. Krótkie czy dłuższe, to bez znaczenia. Ważne, że są zarezerwowane dla nas:) W końcu my jesteśmy od noszenia, a faceci od podziwiania:) Mówiąc "podziwianie" nie mam na myśli zwierzęcych zachowań i głupich komentarzy. Zresztą, to chyba nie wymaga dalszego wyjaśniania:)
_________________ "The best way to predict the future is to invent it"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.