Oj nie. Moje mega długie nogi + spódniczka nie wchodzą w grę. Mam taką zasade, że na żadną impreze spódniczki nie włożę i już! hehe. Ostatnio kupiłam sobie taką jedną mini, chce ktoś?
ja nie lubiłam do niedawna spódniczek.
nadal się w nich trochę średnio dobrze czuję, ale raz na jakiś czas zakładam.
nóg nie mam specjalnie zgrabnych, ale są proste i jak założę do tego wyższe buty, takie które zakrywają kostkę, to wygląda to dobrze.
fajne są w kratkę, ale upatrzyłam też na ebayu taką fajna na szelkach
http://cgi.ebay.pl/NEW-DE...parms=72%3A1399
do tego np. zielone rajstopki i bluzeczka
nie lubię bombek i spódniczek baletnicy
_________________ Anybody can sympathize with the sufferings of a friend,
but it requires a very fine nature to sympathize with a friend's success
ja nienawidzę chodzić w eleganckich spódnicach. Lekkie, zwiewne i sportowe są spoko. Ale te eleganckie - niewygoda niewygoda niewygoda niewygoda niewygoda niewygoda
_________________ Każda chwila Twojego życia jest ważna...
spódniczki tak i to nawet bardzo ale nie krótkie. do tego trzeba mieć odpowiednią figurę a zresztą... to nie jest zbyt komfortowe. ja preferuje takie do kolan lub lekko za ( ;
_________________ We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing
no właśnie, nie każdemu jest ładnie we wszystkim. dlatego najlepiej jest dobierać krój, długość, wzornictwo i kolorystykę pod własną figurę (no i gust oczywiście) ( ;
_________________ We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing
Lubie nosić mini ale wzrok na sobie kilkunastu facetów to nie fajnie.
Wiem, że niektórym laskom właśnie to imponuje, czują się dowartościowane itp jednak ja należę jednak do skromnych i nieśmiałych panienek.
Ale mini noszę i to często. Ale nie zimą, o nie nie nie
Pozdrawiam
Teru
Wysłany: 2009-01-10, 23:01
Mini noszę. Ale faceci nie mają na co popatrzeć bo pod nimi mam długie spodnie, ewentualnie jakieś oczojebne rajstopy xD
W lato czasem noszę bez spodni/rajstop. Ale jak krótkiej mini bym nie miała, faceci i tak sie będą lampic w biust...
krótki spódniczki są ok. to ci obleśni, niewychowani goście, którzy gapią się i gwiżdżą są niefajni. nie twierdzę, że wszytkie tego typu spódniczki bym założyła, bo istniej granica, ale ni trzeba chodzić w worku żeby być szanowaną. nie znoszę takich chamów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.