ja też bardzo lubie mini, oczywiście jezeli dziewczyna ma piekne nogi bo otyłym panio nie doradzam , brrrrr ach te piekne dziewczyny w mini, tylko podziwiać piekno natury
.Marta
Wysłany: 2008-03-19, 22:07
nigdy nie lubiłam spódniczek i póki co nie mam zamiaru zacząć ich nosić. chyba że na 'okazje' takie jak rozpoczęcie roku szkolnego, itp.
Wysłany: 2008-04-13, 13:54
spódniczek raczej nie noszę, chyba, że latem wtedy czasem tak, ale o wiele bardziej wolę króciutkie szorty. :D
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Strasznie lubie spódniczki, latem to najfajniejsza rzecz na świecie.
Chodze na okrągło.
Zimą rzadziej, chociaż zdarza mi się założyć, jak wychodze gdzieś na jakąś impreze czy coś.
Ale legginsy + spoódniczka to już dla mnie przegięcie.
Nigdy, nigdy, nigdy. Rzecz kompletnie nie dla mnie.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Ale legginsy + spoódniczka to już dla mnie przegięcie.
Swoja drogą polubiłam taką kombinację, ale trzeba mieć wyczucie smaku, dziewczyna która ma "trochę ciałka" i pokazuję się w takim wdzianku, czyste przecięcie.
_________________ Trzeba umieć znaleźć ripsote, na wypowiedzi debili
Dla mnie taki strój jest po prostu troszke śmieszny, tzn. na 16letniej dziewczynce wygląda to nawet ok, ale z wiekiem staje sie to komiczne.
Jeszcze te legginsy jakieś w grochy, w paski, świecące, srebrne, złote.. no nie, nie, nie dla mnie.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Wysłany: 2008-05-21, 16:21
Emerald napisał/a:
Jeszcze te legginsy jakieś w grochy, w paski, świecące, srebrne, złote.. no nie, nie, nie dla mnie.
ja też zrezygnowałam z legginsów, to nie na mój wiek.
lubię chodzić w spódniczkach, ale rzadko to robię bo potem każdy sie na mnie gapi, dosłownie każdy. I to nie tylko faceci, bo to akurat nie przeszkadza mi tak bardzo. Najgorsze są starsze panie z miną "ach ta dzisiejsza młodzież" i zazdrosne dziewczyny.
_________________ Tyle nieotartych łez zanim los przytulił mnie,
Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil,
Każdy dzień oddala gniew, bo jego ramię siłą jest,
Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona...
Wysłany: 2008-05-22, 11:25
Magda napisał/a:
Addicted. napisał/a:
to nie na mój wiek.
nie no, teraz to się załamałam ;-)
na prawdę to głupio wygląda, jeszcze do baletek.
owszem czarne legginsy ostatecznie mogę założyć, ale tylko do tuniki i jakiś zwykłych butów.
ale kolorowe i błyszczące odpadają. wszystkie moje pary oddałam już 8-letniej siostrze .
_________________ Tyle nieotartych łez zanim los przytulił mnie,
Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil,
Każdy dzień oddala gniew, bo jego ramię siłą jest,
Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona...
confusion
Wysłany: 2008-06-29, 16:26
nie chodze ;/ jakos glupio sie czuje w mini... a spodnice w kolano do kosciola zaloze ...
_________________ The words rot and fall away... ;/;/
Life isn't just a bowl of cherries... ;/
Think before you make up your mind... ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.