ja też bardzo lubie mini, oczywiście jezeli dziewczyna ma piekne nogi bo otyłym panio nie doradzam , brrrrr ach te piekne dziewczyny w mini, tylko podziwiać piekno natury
.Marta
Wysłany: 2008-03-19, 22:07
nigdy nie lubiłam spódniczek i póki co nie mam zamiaru zacząć ich nosić. chyba że na 'okazje' takie jak rozpoczęcie roku szkolnego, itp.
Strasznie lubie spódniczki, latem to najfajniejsza rzecz na świecie.
Chodze na okrągło.
Zimą rzadziej, chociaż zdarza mi się założyć, jak wychodze gdzieś na jakąś impreze czy coś.
Ale legginsy + spoódniczka to już dla mnie przegięcie.
Nigdy, nigdy, nigdy. Rzecz kompletnie nie dla mnie.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Ale legginsy + spoódniczka to już dla mnie przegięcie.
Swoja drogą polubiłam taką kombinację, ale trzeba mieć wyczucie smaku, dziewczyna która ma "trochę ciałka" i pokazuję się w takim wdzianku, czyste przecięcie.
_________________ Trzeba umieć znaleźć ripsote, na wypowiedzi debili
Dla mnie taki strój jest po prostu troszke śmieszny, tzn. na 16letniej dziewczynce wygląda to nawet ok, ale z wiekiem staje sie to komiczne.
Jeszcze te legginsy jakieś w grochy, w paski, świecące, srebrne, złote.. no nie, nie, nie dla mnie.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Wysłany: 2008-05-21, 17:21
Emerald napisał/a:
Jeszcze te legginsy jakieś w grochy, w paski, świecące, srebrne, złote.. no nie, nie, nie dla mnie.
ja też zrezygnowałam z legginsów, to nie na mój wiek.
lubię chodzić w spódniczkach, ale rzadko to robię bo potem każdy sie na mnie gapi, dosłownie każdy. I to nie tylko faceci, bo to akurat nie przeszkadza mi tak bardzo. Najgorsze są starsze panie z miną "ach ta dzisiejsza młodzież" i zazdrosne dziewczyny.
_________________ Tyle nieotartych łez zanim los przytulił mnie,
Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil,
Każdy dzień oddala gniew, bo jego ramię siłą jest,
Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona...
Wysłany: 2008-05-22, 12:25
Magda napisał/a:
Addicted. napisał/a:
to nie na mój wiek.
nie no, teraz to się załamałam ;-)
na prawdę to głupio wygląda, jeszcze do baletek.
owszem czarne legginsy ostatecznie mogę założyć, ale tylko do tuniki i jakiś zwykłych butów.
ale kolorowe i błyszczące odpadają. wszystkie moje pary oddałam już 8-letniej siostrze .
_________________ Tyle nieotartych łez zanim los przytulił mnie,
Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil,
Każdy dzień oddala gniew, bo jego ramię siłą jest,
Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona...
confusion
Wysłany: 2008-06-29, 17:26
nie chodze ;/ jakos glupio sie czuje w mini... a spodnice w kolano do kosciola zaloze ...
_________________ The words rot and fall away... ;/;/
Life isn't just a bowl of cherries... ;/
Think before you make up your mind... ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.