Kupuje to co mi sie podoba. nie interesuje mnie zdanie innych co do mojego ubioru bo chodze tak jak Ja ! sie dobrze czuje i jak Mi ! wygodnie . Pozdrawiam
To co wpadnie mi w oko, czasami zobaczę coś na kimś- czasami jest to wzięte z jakiejś reklamy, ramówki telewizyjnej- a nieraz po prostu- własna inwencja twórcza
_________________ Życie to teatrzyk, każdy tylko patrzy jak zagrasz swoją rolę i ocenia;)
A ja inspiruję się stylem murzyńskim *,* Chociaż i tak wole dodac coś od siebie
Ogólnie to mam swój styl: połączenie mojego własnego stylu z murzyńskim O! xD
Nie wiem za bardzo jak określić ten styl murzyński: szersze spodnie, najczęściej dresowe takie feest nisko opuszczone xD, szersze bluzy, koszule. Swój styl: rurki, adidaski i bluzy Razem jak sie zmiesza to .. ee... wychodzi takie coś fajne ^,^
O i nie mylcie murzyńskiego stylu z hip hopowym ... Podzięękował
nie idę ślepo za modą.
kupuję, noszę to co mi się podoba a nie dlatego bo nosi to połowa ludzi na świecie w tym jakieś tam "gwiazdy".
owszem, widzę w necie, w tv, gazetach, sklepach, na ulicach co się nosi, ale nawet gdy coś jest najmodniejsze a mi się nie podoba to nie kupię i już.
najważniejsza jest moja wygoda ; ]
_________________ I amwhoI am
ifyoudon't like it
fuck youbitch!!!!
Nie zwracam uwagi na to co piszą w gazetach, ani pokazują na jakiś stronach. Mam własny styl. Właściwie to cała moja szafa jest czarna, ewentualnie znajdzie się tam coś białego. (rzadko) O nie, nie kreuję się na żadne subkultury. Wracając. Mam całą czarną szafę i cała chodzę na czarno, ale dodatki dobieram w jednym kolorze.
Np. to co aktualnie mam na sobie (pomijając, że to koszula taty - czarna akurat xP):
-Czarne spodnie (zwykłe czarne dżiny, rurki)
-Taty czarna koszulka xP
(o bieliźnie nie gadamy)
A dodatki:
- Fioletowy pasek, spinki, gumki (do włosów), lakier do paznokci i balerinki.
Dodatki w jednym kolorze. Tak właśnie chodzę.
_________________ Patrzysz na mnie wzrokiem przenikliwym...
I chociaż zauważyłam Cię pierwszy raz nie potrafię zapomnieć.
Nie czuje ciepła.
Nie czuje strachu.
Nic nie czuję.... Nie przestaje o tym myśleć.
Chyba nigdy nie przestane....
kabata
Wysłany: 2009-06-15, 23:06
Przyznam, że nie znoszę tego co modne. To co widzę na wybiegach to zazwyczaj nierealne kreacje dobre akurat na te kilka sekund. Zazwyczaj kupuje coś ładnego co wpadnie mi w oko w czasie rajdu po sklepach Jeśli zaś chodzi o internet to zaglądam czasem tlux.pl. Niby to portal dla modnisiów, ale pokazują na prawdę fajne rzeczy. Już kilka fajnych ciuszków tak wytropiłam
ps: Witam wszystkich na forum
_________________ La la la la la
Ostatnio zmieniony przez kabata 2009-06-15, 23:08, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-06-16, 08:22
nieważne czy modne ważne aby było wygodne
_________________ Po to mam oczy żeby nie iść jak lunatyk
Usta żeby zawsze bronić prawdy
Stopy żeby zostawiać ślady
Ręce mam po to by zbudować życie na tym
A ja mam malo czasu aby lazic po sklepach badz kupowac prase z moda, wiec wiekszosc inspiracji czerpie ze stron www. typu polishmystyle.pl czy innych, w ktorych wystepuja ciekawi ludzie mający coś do pokazania
_________________ Rewolucja to nie przechadzka po newskim prospekcie!
Ja po prostu jak mam nastrój to wybieram się na zakupy:) Chodzę obserwują co ciekawego mają w sklepach, ale nigdy nie sugeruję się żadnymi trendami w modzie, tym co mówią na pokazach, w magazynach itp. Sama wybieram to co chcę na siebie włożyć. Ważne żebym czuła się w tym naturalnie i swobodnie:))Żebym swoim ubiorem pokazała samą siebie:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.