Ja czerpię pomysły na mój ubiór z różnego rodzaju źródeł: z telewizji, z własnej wyobraźni a najczęściej z czasopism. Najczęściej korzystam z BRAVO girl! lub 13. No a czasami podbieram gazety o modzie mojej starszej siostrze
Omijam szerokim łukiem gazety i całą tą modę. Nie lubię przyglądać się ludziom i ubierać podobnie lub inspirować się ich ubiorem. Czułabym się wtedy pewnie jak jakaś kopiara (nie zamierzam tutaj nikogo obrazić). Dobieram ciuchy tak, żeby były wygodne i tak, żeby nie zajmowały miejsca w szafie, bo ich nie noszę. ;//
_________________ Wiem, że jest trudno, lecz jeśli nie złamiesz schematów
Tylko przez lornetkę zobaczysz drogę do lepszych czasów
[Grammatik]
hmmm.. pomysly? ze sklepow to co mi sie spodoba zabieram do przymierzalni, jak rzeczywiscie pasuje to biore i place
czasem jak zobacze cos ciekawego na ulicy u kogos to szukam podobnej rzeczy.. ostatnio np widzialam taka jedna bluzke i nigdzie nie moge znalezc takiego kroju grrr ;/
Pomysły wszędzie, z sklepów, czasopism itp. Zakładam patrzę, w sumie dobrze leży to kupuję, przede wszystkim lubię eksperymentować, znajdować coś nowego, swojego.
_________________ "bo to historia, bo to marzenia, bo to są gwiazdy strącone z nieba..."
Ani nie czytam gazet ani nie oglądam tv pomysły biorę z głowy podoba mi się tak chodzić to tak chodzę a nie inaczej w tych kwestiach jestem sobą nosze stare jeansy bo je lubie i nie obchodzi mnie co kto o tym myśli i jaka jest moda aktualnie ubieram się tak jak mi pasuje nie patrzę na mode ani na nic innego
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
mój styl moje ciuchy:) nic ,ze czasem ludzie sie ogladaja za mną no ,ale co tam jak komus nie pasuje to niech sie nie patrzy po prostu czasami ubieram sie inaczej niż inni absolutnie nie wyzywająco tylko troszke inaczej:P
Wysłany: 2008-06-09, 21:58
zazwyczaj z głowy, czasem z gazet lub neta ; ).
śledzę nowości w modzie, potem ide do sklepu i szukam podobnych rzeczy.
_________________ Tyle nieotartych łez zanim los przytulił mnie,
Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil,
Każdy dzień oddala gniew, bo jego ramię siłą jest,
Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona...
Otwieram szafke i nakładam co mi się podoba , chyba nie czerpię[ przynajmniej nienaumyślnie] wzorców z 'ikon mody', ot ufam swojemu mózgowi a nie Sienny Miller
Mam raczej podobnie jak Melpomene. Nie muszę wyglądać jak wyjęta z kolorowego magazynu, wolę czuć się swobodnie a jednocześnie wyglądać dobrze, by wszystko pasowało do mojego stylu, nie chcę się upodabniać do innych, wolę być w pewnym sensie oryginalna:)
Ubierając się ściśle według "kanonów" czułabym się jak kolejna kopia. Nosić coś tylko dlatego, że to modne to dla mnie śmieszne!
zgadzam się z Złośnicą, jak zobacze fajny i ładny ciuch i jest dobry na mnie nie zastanawiam się tylko jego kupuje.. Nie gonię za modą, bo bardzo szybko się zmienia.. mam własny styl:)
_________________ Pozdro dla swistu;]
Prawdziwa przyjaźń istnieje wtedy,
gdy człowiek nie ma nic, bo wówczas przyjaźń jest jego największym skarbem..;]
Panna_Nikt
Wysłany: 2008-07-07, 14:47
Jak coś mi sie spodoba to poproatu to kupuję i nikim sie nie sugeruje ponieważ uwżam że takie cos nie ma sensu gdyz chcę być oryginalna. Nie lubie gdy ktoś kogos małpuje w ubieraniu się
Ja najpierw obserwuję jaka panuje moda. Później kupuje ubrania dokładając wszelkich starań, by nie ubrać się zgodnie z panującymi trendami, ale jednocześnie tak, by nie wyglądać na szalonego eremitę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.