Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2265 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-05-27, 19:41
ja muszę chyba ruszyć na polowanie.
wymyśliłam sobie konkretną spódnicę, muszę taką mieć, a w butikach jej nie znalazłam.
tzn znalazłam miss sixty, ale nie dam za nią prawie trzech stówek, bo w pasażu na rynku, phi.
takie "sklepy" są świetne. Jeśli ma się ochotę na pogrzebanie w ciuchach, można znaleźć całkiem dobre ubrania, które można czasem przerobić itp. A co najważniejsze ceny są tam na plus.
zajebisty sweterek, zajebales z pomocy dla powodzian?:P (to dla fanow polskich komedii hehe)
ostatnio mialem zajebiste szczeszczescie...upolowalem 3 pary niezniszczonych, wygladajacych jak nowe, pasujacych jak ulal Levisow...dwie pary stuningowalem (nie lubie tego slowa w odniesieniu do spodni ale niech bedzie) troche a jedne beda 'kosciolowe'...hehe...chodzenie po szmateksach jest naprawde oplacalne...a! i zapomnialem dodac ze za te trzy pary spodni zaplacilem 3 zlote:P
zazdroszczę... ja tam nie mam szczęścia w takich sprawach. Zresztą tam potrzebna jest również wprawa. Jak ostatnio byłam na nowym towarze z rana (kolejka się zrobiła przed otwarciem niezła, atmosfera gorąca i poczułam się prawie jak na tych amerykańskich wyprzedażach xD) i niestety kompletnie nic nie znalazłam, jak zwykle zresztą^^ A potrzebuję parę bluzek xDDD
Moja garderoba w 98% składa się z ubrań odszukanych w szmatexach, później wyprawy do galerii. Secondhandy się opłacają, tam też są markowe ciuchy a ich ceny są śmieszne
_________________ UNPRECEDENTEDLY backs to the old school.
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2265 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-07-22, 17:47
byłam dzisiaj w mega wielkim ciucholandzie.
znalazłam musztardowy kardigan z krótkim rękawem - 12zł - tally weijl
szary sweterek w serek - 8zł - river island
czarną koszulkę hello kitty - 5 zł - hello kitty ;-)
czarne spodnie w kantkę do kolan - 12 zł - zara
miś pluszowy - 1 zł - dla psa ;D
_________________ mrau...
*faris
Wysłany: 2008-07-26, 15:18
Apple napisał/a:
ak ostatnio byłam na nowym towarze z rana (kolejka się zrobiła przed otwarciem niezła, atmosfera gorąca i poczułam się prawie jak na tych amerykańskich wyprzedażach xD)
Byłam z 2 tygodnie temu. Akcja wywieszania bluzek - pani tyle co wywiesiła bluzkę, stare babska ją przewróciły i podeptała. Biedaczka ma złamany nadgarstek...
Druga akcja - przyniesienie butów i torebek. Biedny pan, nie zdążył tego wsypać do pudełek/skrzynek czy czego tam jeszcze, bo te baby mu to wyrwały, podarły worek, jego przewróciły, a i tak każda złapała jeden but i żadnego nie chciała oddać. Stały tam z godzinę kłócąc się, która ma prawo i pierwszeństwo...
Ja znalazłam sobie czarny dług sweter do kolan, zapinany na guziki - kosztował 5zł, ale była promocja i nabyłam go za 1zł
I muszę się wybrać raz jeszcze - po sopdenki i bluzki.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.