Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-02-01, 12:45
Idia napisał/a:
juz wiemy gdzie shala kupuje shaliki
Nieprawda.. jeden shalik mama gdzies kupiła na gwiazdke, nie pytałam się gdzie a drygi kupiłam w Carry. Jakoś nie uśmiecha mi się kupować używanych shalików..
Ale od ładnych paru tygodni wybieram się do lumpeksu i wybrać się nie mogę. Najlepsze są takie, gdzie można dostać końcówki serii ;> kiedyś w jednym takim kupiłam fajną bluzkę.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Najlepsze są takie, gdzie można dostać końcówki serii ;> kiedyś w jednym takim kupiłam fajną bluzkę.
pewnie w dimand, czy jak mu tam bylo<obokl Kupca P.>mieli swietne ciuchy. Szkoda,ze zamkneli.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wysłany: 2007-02-01, 14:41
Świętoszka napisał/a:
pewnie w dimand, czy jak mu tam bylo<obokl Kupca P.>
Naaaajnnnn, mama mnie wtedy zawiozła do takiej dużej hali z milionami wieszaków, gdzieś daleko na Ratajach
Naaaajnnnn, mama mnie wtedy zawiozła do takiej dużej hali z milionami wieszaków, gdzieś daleko na Ratajach
rataje to mam obcykane- w koncu mieszkam w tej dzielnicy,ale za cholere nie wiem o jakie miejsce Ci chodzi
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wysłany: 2007-02-01, 14:49
Świętoszka, trudno mi jest powiedzieć gdzie konkretnie... ja z kolei mieszkam na Piątkowie i na Ratajach jestem od święta xD Chyba od strony Ronda Śródki się przejeżdżało Rondo Rataje i i jechało się... no xD
Tori, to daj jakies fajne strony z których kupujesz
Kupuję na Allegro, nie mam ulubionych sprzedających u których się zaoptruję poprostu jak coś fajnego znajdę to musze kupić. Jak dotychczas udało mi się kupić kilka naprawdę fajnych ciuszków za grosze, ale nieraz ludzie tak tam nabijają ceny że jest drożej niż za nowe.
Ludzie xD
A macie jakies fajne pomysly jak przerobić ciuchy?
Np. ja w gazetce z brawo widziałam np. taki pomysł:
do starych balerinek doszyć duże i małe guziki i są naprewde fajne,
albo przepaske ozdobić np. biedroneczkami, wstążeczkami itd.
albo stare trampki. naklejic na nie biedronki (takie jak na liście kwiatka się przyklejia)
itd.
kupuję, bo tanio, bo dobre rzeczy, bo niepowtarzalne...
jak byłam młodsza to byłam zła że nie mam nowych ubrań, ale kilka lat temu stwierdziłam że wole mieć więcej uzywanych a dobrych, niż dwie pary spodni na zmiane nowiutkich...
wiec moje ogromna szafa sie nie zamyka, a ja i tak nie mam w czym chodzic
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
również kupuję, można zdobyć rzeczy, których nikt nie będzie miał, zaoszczędzić pieniądze. ostatnio kupiłam sobie jeansy 3/4 za 20 złotych, jeszcze z metką. więc. moim zdaniem to dobry pomysł by trochę pogrzebać i znaleźć coś oryginalnego, niż widzieć jak tysiące dziewczyn chodzi w tym co Ty.
[ Dodano: 2007-05-02, 13:31 ]
owszem nie bazuje tylko na ciuchlandach, ale od czasu do czasu robię taki wypad.
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
Chyba nigdy nie kupiłam ubrania w ciucholandzie, ale tak na prawdę u mnie w mieście nie ma żadnego z fajnymi ciuchami Z drugiej strony to ja w ogóle nie umiem szukać Gdybym jednak spotkała gdzieś jakiegoś fajnego ciuszka to bym z chęcia kupiła Ale nie spotkam, bo nie wstępuję do takich sklepów, bo nie umiem szukać
Ale masło maślane mi wyszło ;]
_________________ BiG gIrLs DoN't CrY
DoN't Be AfRaId To ToUch I kNoW yOu ThInK I'm A gOoD gIrL
AnD wE bOtH kNoW tHaT tHe StOrIeS eNdInG bUt I cAn'T hIdE tHe TeArS
Kupuję mam parę rzeczy ze szmateksów. Mozna znaleźc naprawde swietne ciuchy w super stanie. Kupuje gdy jestem z mamą w miescie bo ona to maniak wszelkich koszy z używaną odzieżą. Kupuje tego na kilogramy pozniej poloweprzerabia na maszynie i ma extra ciuchy jakich nie ma nikt.
Wysłany: 2007-05-05, 18:21
Rdzawa napisał/a:
jak byłam młodsza to byłam zła że nie mam nowych ubrań, ale kilka lat temu stwierdziłam że wole mieć więcej uzywanych a dobrych, niż dwie pary spodni na zmiane nowiutkich...
wiec moje ogromna szafa sie nie zamyka, a ja i tak nie mam w czym chodzic
Dokładnie jak ze mną Ja mam dwie szafy i nie mam w czym chodzić... A kiedyś moja przyjaciółka dostała od siostry z Niemiec sukienkę (kupiona była w secondhandzie) i okazało się zę mam taką samą tylko kupioną w Polsce.
_________________ ...A jego słońce już zgasło i jego oczy płakały. Minął ten czas i słońce żyć pośród ludzi nie chciało...
Mrs.Poe
Wysłany: 2007-05-26, 00:55
Mówią na mnie: Zakupoholik.
A co do secondhandów to jak najbardziej.
_________________ Meet the 17, offer her a drive
You wanna rape her with sadistic smile...
Czasem tam kupuję.
W secondhandach można znaleźć naprawdę fajne ubrania za niewielkie pieniądze.
Jeżeli ma się pomysł to można jeszcze te ubrania trochę przerobić i wtedy są już świetne.
_________________ Tam, gdzie bieda i luksus obok siebie tuż są.
W cieniu szklanych wieżowców szarych ludzi jest dom.
Tam, gdzie ślepcy na tronach sieją plewy jest zło.
Ile bólu i gniewu zbiorą, dobrze wiem to.
I wiem niejeden ma tutaj łzy w oczach;
To tu koszmary śnią ludziom się po nocach.
Rasta wie, bo Rasta ma moc.
Ja i Ja patrzę sercem, dobrze znam jego głos.
Wysłany: 2007-06-11, 17:50
szmatole sa najlepsze. Wole kupowac tam niz w markowych sklepach (chciaz i takie badziwie z metkami tez mam). Kiedy kupie jakies spodnie z ciucholandu od raz je przerabiam bo nienawidze jak ktos ma cos takiego jak ja....
_________________ Na drugiej stronie świat wciąć czekam na koniec i patrze jak upadam...
rzadko mam czas na chodzenie po ciuchlandach, albo zwyczajnie mi sie nie chce. Ale jesli juz sie decyduje poksc, to obchodze wszystkie jakie sie znajduja w okolicy. Meczacze jest czasami przebieranie tych wszystkich ubran, ale ma sie wielka satysfakcje kiedy sie znajdzie cos dla siebie, a czesto sie to zdarza. Zwłaszcza jak jest dostawa
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Chyba czas się wybrać.. spotkałam koleżankę, która- jak zwykle odszykowana i w ogóle ... - miała na sobie świetną bluzkę. Gdy spytałam gdzie kupiła, okazało się, że w second handzie za dosłownia 10 zł! A naprawdę mistrzowska i oryginalna!
Tylko do tego trzeba mieć talent i szczęście żeby wypatrzeć coś niezłego
W wakacje dużo czasu wolnego - trzeba się wybrać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.