moim zdaniem łatwiej projektuje się dla wieszków bo wszystko na nich dobrze leży.
A może bardziej, dlatego, że mniej materiału się zużywa?
Idia napisał/a:
otóż to. Gdyby były asertywne to napewno nie było by takiego rozmiaru, ale widocznie kobietom to odpowiada.
Mnie nie odpowiada. Mam gdzieś modę na chude szczapy, nawet jeśli będę musiała niedługo przerzucić się na L'kę
Widziałam wczoraj reklamę, w której szupła kobieta twierdziła, że "to co kocha najbardziej- czyli dietę i ćwiczenia"
Co to za przyjemność, największą przyjemnością jest brak wyrzeczeń
Katharsis napisał/a:
Nie wszyscy geje są zniewieściali... może nawet kilku znasz i o tym nie wiesz...
Znam dwóch i sa troszkę zniewieściali (ale to jest u nich takie super )
Ja nie widzę tutaj winy homoseksualistów, a raczej winę całej machiny która kieruje rynkiem. Jest kult chudego ciała, wmawia się kobietom, że nawet jak są szczupłe, to są grube (nawet podświadomie), to i kręci się zysk. Gro kobiet zakupi multum środków na odchudzanie, wykupią karnety na siłownię, przyrządy do ćwiczeń, gazety z których dowiedzą się o dietach i najnowszych ploteczkach, która gwiazda schudła a która przytyła. I tutaj leży wina
Więc nie poddawajmy się fali głupoty. Jedzmy i cieszmy się smakiem i naszymi ciałkami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.