Anakonda(ona)
Wysłany: 2007-10-05, 16:38 Ratunku:(
Mieszkam w Leszkowie jest to duża wieś ,ale dziewczyny z mojej kalsy są okropne mówią że mam za tanie ciuchy itp bo one specjalnie jerzdżą do miasta do sklepów "Cropp" albo "House" ja tak bardzo nie mam świra na temat ciuchów i chce aby było tylko czyste i zadbane,reszta mnie nie obchodzi ja kupuje w lumpeksach bluzki i spodnie po 10,15 zł.Nie chodzi oto ze nie mam kasy,ale oto ze nei mam zamiaru wydawac np: 60 zł czy 50 za bluzkejak przecież ciuchy nie są takie ważne i moge kupic tańsze w lumpeksie,ale one tego nei rozumieją takie dziewczyny mnie przezywają dziś szłam do szkoły i ubrałam ssię w kremowe spodnie bluzke ciemno zielona z wełny i bawełniany sweterek oraz kurtka po mamie zielono różowa do kolan bo za duża chociaż jeśli chodzi o kase to też nie jetsem bogata,ale nei chcialabym,ale powiedzcie co ja mam robic ,one nie odpuszczają dziś mnie przezywały "Bawełniana nie modna lafira" pomocy!! przepraszam jeśli moje posty są monotonne ,ale jestem załamana bo chłopak mnie rzucił pomocy!
_________________ Olle!!! Ollee!!!! byczku mój pobycze sie i fasolke po bretońsku zjem ! na dworcu pkp!
Ostatnio zmieniony przez Anakonda(ona) 2007-10-05, 16:40, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-10-05, 18:46
Anakonda(ona), olać mieć w dupie być ponadto zlewać lać na to ciepłym moczem z góry
ja tak cale licceum przełaziłam
nwet miałam ksywke "ta co się dziwnie ubiera"
jak masz to gdzieś to miej to gdzieś z pustostanami z oczami przesłoniętymi miniówką z croppa za 100 zł
bądźże konsekwentna
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Słuchaj dzuo sie musisz nauczyc w tym życiu po pierwsze jesli Cie wyśmiewają to tylko po to żeby upajac sie twoimi reakcjami tym jak sie wkurzasz albo smucisz ich to rajcuje. Jelsi tylko nie bedziesz reagować na te ich przezwiska to po tygodniu czy 2 a moze i dłużej zależy od charakteru ich znudzi im się bo nie bedą widziały efektu nie bedą miały tej satysfakcji że Ci zranili i w taki sposób im się to znudzi i znajdą sobie inną ofiare by zaspokoić swoje potrzeby. To było i będzie zawsze, spotkałem sie z tym w podstawówce dostałem taką rade i poskutkowało. W gim i teraz w technikum nie dałem sobie i nie próbują nawet wyśmiewac sie z czegoś, zawsze mogą dostać w zęby jak walną tekstem nie na miejscu ale trzymam się z takimi ludźmi którzy tego by nie zrobili i wzajemnie sie szanujemy, widocznie nie powinnas utrzymywac z nimi kontaktu i trzymac sie z innymi dziewczynami bo wątpie że cała klasa Cie przezywa. A co do chłopaka to jesli zerwał z Tobą bo masz gównianą reputacje albo nie podoba mu sie jak sie ubierasz to widocznie nie zasługiwał na Ciebie i kij mu w oko, mniej troche wyższą samoocene i bądź taką jaką chcesz być no i najważniejsze żeby wypaliło co pisałem nie okazuj że Cie ranią
Powodzenia
Ostatnio zmieniony przez Resistant 2007-10-05, 20:27, w całości zmieniany 1 raz
heh. u mnie też w nowej klasie same bluzy nike'i i oryginalne adidasy, najdroższe rzeczy z butika itp. trochę mnie to irytuje szczerze powiem. Ale mnie jakoś nie pzrezywają... nie mam zamiaru zacząć ubierać sie jak oni zeby mnie wszyscy zaakceptowali, uważali za lepszą.
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Dlatego popieram mundurki by wam problemów ubyło sporo.
stella_a11
Wysłany: 2008-03-06, 17:13 Re: Ratunku:(
wiesz co jeśli Ci tak dogryzają kumpelki to po prostu to olej, co z tego żę one mają markowe ciuchy! Drogie wcale nie oznacza, że fajne i ładne i w lumpeksach siem fajnie moźna ubrać:) a zaoszczędzoną kasiore można wydać na dodatki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.