Ostatnio wyrosłam ze wszystkich spodni zostały mi jednedyne ukochane rurki (jush miesiąc patrzę za nowymi ale cos mi nie idzie)
dzisiaj siedzę i patrzę, a tu "subtelna" dziura na prawym kolanie/... rurki są moze obcisłe i spodnie mogły pęc albo pop rostu gdzies zahaczyłam
poradzcie co moge z tym zrobić:)
zostawic?- zupelnie odpada - dziura spodniach to nie najlepsza wizytówka
porozrywać w innych miejscach:D?zaszyć?
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
ech
dzięki:) problem... znikł był
na jednej i drugiej(żeby była równowaga:)) nogawce widac cieniutki paseczeq, a ze troche sie marszczą to prawie nie widać:)
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
obiety... zrobią panike, założą 5 tematów, podramatyzują, zadadzą 15 pytań, po czym stwierdzą, że problemu jednak nie było.
kochana to jeszcze nie tak zle.. ja mialam gorzej. pojechalam na miesiac wakacji a ze wapowiadalo sie cieplo wzielam tylko jedna pare dlugich spodni (rurek) i reszte sukieneczki i krotkie spodenki a tu mi spodnie w polowie wakacji na dupie pekly... to dopiero sie meczypam 2 tygodnie z marznacym tylkiem.. porozrywaj je w roznych miejscach i podspod kolorowe rajstopki.. np turkusowe i heja... to wyglada przeciez swietnie :**
Wysłany: 2007-11-03, 10:59
z jedna para spo9dni daleko nie zajdziesz, pewnie juz tak je zasmierdzialas i pobrudzilas ciaglym ich noszeniem ze nie przetrwaly i pekly/ POza tym jezeli wyroslas juzze wszystkich poza nimi, tymi najbardziej obcislymi to chyba Ci nie poszlo, bo to ze pekly bylo do przewidzenia.
Kup nowe a tamte obetnij i bedziesz miala ktorkie na lato.
z jedna para spo9dni daleko nie zajdziesz, pewnie juz tak je zasmierdzialas i pobrudzilas ciaglym ich noszeniem ze nie przetrwaly i pekly/ POza tym jezeli wyroslas juzze wszystkich poza nimi, tymi najbardziej obcislymi to chyba Ci nie poszlo, bo to ze pekly bylo do przewidzenia.
Kup nowe a tamte obetnij i bedziesz miala ktorkie na lato.
dziękuje za odpowiedz ale nie smierdzialam i nie nosilam ich dzien w dzien napisalam ze byly to moje jedyne jeansy a nie spodnie... istnieja jeszcze spodnice i inne typy spodni:)
A te były akurat kupowane nie dawno a obcisle byly od urodzenia (nie dlatego ze uroslamprzytylam czy cos) bo rozmiar jest dobry (nawet ciutke za dlugie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.