o hej Mam kolczyki w uszach i w nosie a w woj. podlaskim mam internetową kolezanke i ona poleca wtym woj. salon piercingu "kasandra" ja też polecam bo się psotykam w weekendy z tą kol. i sama tak sobie robilam kolczyki więc polecam poszukaj o o tym salonie w necie :**
Do kolczyków nic nie mam. Sama też nie mam. Są mi obojetne-bylebym nie musiała ogladac jakichs kolczykowych szlaczkow i ścieżek na twarzy, tudzież wyznań miłosnych.
Szukaj w Białymstoku, tu najprędzej cos sensownego.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-11-01, 14:02
Każdy może sobie z własnym ciałem zrobić co mu się żywnie podoba więc kolczyki może mieć wszędzie.
Ja mam trzy: dwa w jednym uchu i jedn w drugim. I jeśli chodzi o mnie wiecej nie będe miała.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wysłany: 2007-11-01, 18:06
Na stronie internetowe zumi.pl , po wspisaniu "piercing białystok" znalazłam cztery salony. Nie wiem o nich nic, co do dwóch to mam wątpliwość czy są to salony piercingu.
Salony:
1. Studio Tatuażu Artystycznego i Kolczykowania. Wojciech Łubiński
Białystok, Św. Rocha 13/15/241,
2. Salon Tatuażu Artystycznego Dragon. Krzysztof Babul
Białystok, kard. Wyszyńskiego 2/1/217,
3. Szafir Salon Kosmetyczny .Ewa Łukaszewicz
Białystok, kard. Wyszyńskiego 2/56,
4. Salon Fryzjersko-Kosmetyczny. Małgorzata Bartoszewicz
Białystok, Armii Krajowej 19a/d,
Wiecie może cos o nich?
_________________ ...A jego słońce już zgasło i jego oczy płakały. Minął ten czas i słońce żyć pośród ludzi nie chciało...
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1486 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-11-06, 17:06
Żyletka napisał/a:
Co o tym sądzicie?
zależy gdzie i kto.
Żyletka napisał/a:
I gdzie preferujecie kolczyki?
podobają mi się kolczyki w nosie i brwiach. Przekłute sutki, pępki czy języki mnie zdecydowanie nie podniecają.
Żyletka napisał/a:
A moze macie już jakieś?
nie mam żadnych nigdzie, nawet uszu nie mam przebitych. Ale juz niedługo chcę to zrobić a za parę lat może się też szarpnę na kolczyk w brwi.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
ja mam w uszach ( chyba jak większość dziewczyn ), pępku, miałam w wardze ( ale musiałam wyjąć bo mi się paprał) a teraz robię w mostku ( może ktoś ma ? i chce się podzielić doświadczeniem ?)
Wysłany: 2008-01-03, 21:45
umbra napisał/a:
teraz robię w mostku
o boże jaka ohyda, jak trzeci sutek >,<
*faris
Wysłany: 2008-01-18, 23:29
mam w uszach, i mam cholerna ochote na kolczyk w pepku.
nie podobaja mi sie w jezyku, nosie, brwiach czy miejscach intymnych, nigdy w zyciu i wo gole, i nie iwem czemu ale nie podoba mi sie jak ktos ma kilka kolczykow w 1 uchu, jakos nie moge sie do tego przekonac
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2008-01-19, 18:57
Mara napisał/a:
na karku
po co na karku?
może zrób koło, żeby można Cię było trzymać za nie jak na smyczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.