sobie nie se.
co do Olatko to jakos watpie zeby miala kolczyk w brodzie bo to rzadkosc.. ale moze faktycznie ma i sie tylko myle;)
wszystko z umiarem i wszystko dla ludzi.. co juz gdzies tu pisalam
ja tam lubie kolczyki.. ale bez przesady :p kilka wystarczy i nie wiecej niz 2 na twarzy
mam tylko w uszach, normalne i w górnej części ucha.
poza tym nigdzie więcej ich nie potrzebuję.
nie podoba mi się w języku czy w wardze.
w nosie i w brwi jeszcze ujdą.
ale jak ktoś ma ich wszędzie pełno to źle to wygląda.
_________________ I amwhoI am
ifyoudon't like it
fuck youbitch!!!!
Nie podobają mi się kolczyki w różnych częściach ciała (oczywiście w uszach dopuszczam). Nie widzę w tym nic fajnego, szczególnie w miejscach intymnych.
_________________ Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.