jak kolczyk to w wardze, albo brwi. warga kółeczko, a brew - kulki. reszta średnio mi się podoba.. np ostatnio kumpel namawiał mnie na industriala.. bleh
_________________ Lord, Help me be the person my dog thinks I am.
yy.. no ja mam w pepku, jezyku, wardze (standard labret), uszach i.. nie powiem ;]
-to tak w ramach chwalenia sie.
a ogolnie?
hmm gdyby nie to ze jestem tak wymagajaca jesli chodzi o to gdzie widac kolczyki i ze mam fobie przed iglami.. to pewnie mialabym ich duzo wiecej, a tak to kazdy kolejny kolczyk wiaze sie z wielkim stresem
co do industriala-bosko ;]
surface miedzy piersiami - bosko ;]
intymne - (wykluczajac labie) - bosko ;]
kolczyk w jezyku u faceta? ciesze sie ze moj wyjal
ale fakt ze chcialabym zeby mial zamontowany jeszcze jeden czy dwa.. w innych miejscach... ale niestety sie nie daje ;p
hmm no ja mam jedynie w uszach i pępku kiedyś był nos ale po 2 dniach mi się znudził chciałabym w języku ale podobno cholernie boli.. i jak miała bym nie jeść normalnie przez tych kilka pierwszych dni
_________________ Nie Jestem Próbką! Chcesz Mnie? Bierz! Byle Nie Na Krótko!
przeklucie jezyka prawie nie boli. a potem roznie bywa. zalezy od organizmu, ale jak sie nastawiasz ze i tak ci spuchnie i bedzie bolal-to sila rzeczy wlasnie tak bedzie
zanik smaku to jedna wielka bzdura. no chyba ze zrobi ci kolezanka "w kiblu" to wiadomo ze rozne rzeczy moga sie zdarzyc, ale jesli robi to piercer, to nie ma szans.
seplenienie jest jesli spuchnie ci jezyk, zaleznie od organizmu - wcale lub od 3 dni do 3ch tygodni. roznie bywa. szkliwo niszcza metalowe kulki, wiec jesli czesto bawisz sie kolczykiem-zmien na akryl, plastik, bioplast itp.
taa...ja będe miała we brwi już w te wakacje całe szczęście mama się zgodziła haha....noi nie robie w żadnym takim specjalnym miejscu tylko pewnie pojde do takiej dziewczyny z lieum bo zrobiła znajomej i jest cacy i tanio co najwazniejsze...35zł
_________________ już nie noszę sukienek
i nie śpiewam ładnych piosenek
i chociaż jestem dziewczyną
z chłopakami pije wino
Lubiee kolczyki bardzo Alee Hmm Bojee siee trochee samego Bólu Indrustial , Helix , Tragus
W pon ide zrobić Indrustial tylko z tego co czytałam goi sie on od 1,5 do 3 miesięcy
ehh..
_________________ AliSonek
Ostatnio zmieniony przez Alisonek 2008-04-12, 01:13, w całości zmieniany 1 raz
Mam w uszach, miałam w pępku i to wszystko.
Nie przekłuwałabym teraz już sobie nic, chyba jestem na to za stara, nie jara mnie to.
Kolczyka w pępku też sobie zlikwidowałam, ale to w sumie dlatego, że go troche naderwałam i musiałam wyciągnąć. No i dziurka się zarosła.
Mam manie na kolczyki 'nauszne', 1500 różnych kolorowych par, i chyba mi to wystarczy.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-04-13, 11:59
Emerald napisał/a:
Mam manie na kolczyki 'nauszne',
jakie?
ej ja sobie musze w końcu uszy przebić może po maturze na znak radości..
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-04-13, 13:00
... no domyśliłam się xD ale czemu 'na'?
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2008-04-13, 14:27
ja mam kolczyki tylko w uszach. ;];] podobają mi się kolczyki w brwi... ;];] moja koleżanka ma 8 w uszach i trochę mnie to obrzydziło, a chciałam sobie zrobić jeszcze ze dwie dziurki w uszach. ;];]
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Chciałabym mieć kolczyka w wardze, takie dwie, słodkie kuleczki, ale to tylko marzenie.
Nawet się matki nie pytałam, bo wiem jaka byłaby odpowiedzieć.
Ale i tak se zrobie!
_________________ Chce istnieć, żyć i marzyć. Być tajemnicza i pełna nadziei. "... bo chce pokonać pięć tysięcy mórz, by odnaleźć pytanie na życie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.