Ja ogólnie wolę zapach perfumu na kimś, niż na sobie, aczkolwiek czasami tez się nakropię,żeby było fajnie.
_________________ ``You were everything, everything that I wanted THAT I WANTED
We were made to be, supposed to be, but we lost it BUT WE LOST IT
All the memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending ``
Ja używam Lancome Miracle,przed nimi miałam Kate Moss,ale za słabe dla mnie były,do perfum stosuje antyperspirant w kulce dove o zapachu ogórka i zielonej herbaty i pięknie pachnę cały dzień Apropo chupachupsa jak przeczytałam,że pachnie gumą balonową to postanowiłam,że wywącham i pewnie kupię.Uwielbiam takie słodkie,niewinne rzeczy i myślę,że to się nie zmieni z biegiem czasu.
Ja też zmieniam co raz zapachy.Dlatego mam cały asortyment na półce w łazience.Dobieram perfumy do antypersprantu,dlatego mam po parę sztuk jednego i drugiego.
moje obecne perfumy które juz nieststy dogorywają to GLow by JLO bardzo fajy i przyjemny zapach. jednak od zawsze szczególnie na wiosnę preferuję orzeźwiające zapachy np. kwiatowe, owocowe, to jest to co Tygryski lubią najbardziej tylko mam ten problem że lubie częste zmiany np, w antyperspirantach i własnie jestem na etapie poszukiwania ładnego zapachu pod paszki
confusion
Wysłany: 2008-06-29, 17:27
Summer White , Vibe Island
_________________ The words rot and fall away... ;/;/
Life isn't just a bowl of cherries... ;/
Think before you make up your mind... ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.