Ehh, ja mam flakonik drozszych perfum - davidoffa, na lepsze okzaje. Ale na codzien używam tanszych zapaszkow.
Ostatnio wlazlam na blog ww.lovetrap.pl i znalazłam perfumki chupa chups. Przy okzaji fajne kobiece artykuły mozna tam poczytac.
Byłam wczoraj w perfumerii i specjalnie zwróciłam na nie uwage.
Nie podobają mi się.
Po pierwsze - są za słodkie, takie cukierkowe, pachną jak gumy-kulki.
Po drugie mają niełady flakon, jakiś taki z obrazkiem animowanej dziewczynki, błyszczący, ogólnie mało efektowny.
Takie o, perfumy dla NaStOlAtEk.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Wysłany: 2008-04-23, 11:51
Emerald napisał/a:
Takie o, perfumy dla NaStOlAtEk.
Czemu uwazasz ze to co pachnie slodko i balonowa guma do zucia jest dla NaStOlAtek?
Bo co, nie podobaja Ci sie? To sie psikaj nawozem do kwiatkow. Bedziesz wtedy naprawde powazna kobieta.
[ Dodano: 2008-04-23, 11:53 ]
to tak samo jakbys powiediala ze kazda panna ktora nosi rozowe ciuchy albo biale buty to "NaStOlAtKa"
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
Ostatnio zmieniony przez Mokra 2008-04-23, 11:51, w całości zmieniany 1 raz
Czemu uwazasz ze to co pachnie slodko i balonowa guma do zucia jest dla NaStOlAtek?
Sama sobie na to pytanie odpowiedziałaś - bo pachnie słodko, balonową gumą do żucia.
Mokra napisał/a:
To sie psikaj nawozem do kwiatkow. Bedziesz wtedy naprawde powazna kobieta.
A co ma piernik do wiatraka?
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
to tak samo jakbys powiediala ze kazda panna ktora nosi rozowe ciuchy albo biale buty to "NaStOlAtKa"
mówiłam o perfumach.
więc chyba nie to samo.
jeśli będzie Ci z tym lepiej, to ok - ciuchy i perfumy to to samo.
Zastanawia mnie, skąd czerpiesz takie wnoski, ale ok.
Tak btw. przywołuje do porządku, chociaż Ty jestes tu moderatorem, a robisz śmietnik z tematu
Mokra napisał/a:
:rotfl:
swoją drogą, nie ma to jak się smiać z siebie, nie?
Wysłany: 2008-04-23, 12:30
Cytat:
Zastanawia mnie, skąd czerpiesz takie wnoski, ale ok.
mnie tez zastanawia skad Ty je bierzesz dlatego pytam. Ja nie moge osadzic twojego zycia po tym jakich perfum uzywasz za to ty zrobilas to w stusunku do zapewne duzej liczby kobiet.
Emerald napisał/a:
swoją drogą, nie ma to jak się smiać z siebie, nie?
czasami na widok czyjejs glupoty ogarnia mnie bezradnosc.
Wg mnie niewiele dorosłych kobiet chce pachnieć gumą balonową. To wszystko.
Ty dodałaś, [nie wiedzieć czemu, skoro temat o perfumach] prostowanie włosów, solarium itp.
Ale ok, każdy interpretuje fakty na swój sposób.
Słuchajcie...nikt kobiecie nie kazał stosowac jednego zapachu. Nasze zmysły sa kapryśne
A zapaszki słodkie, cukierkowe, bananowe, lizakowe dodaja nam swieżosci i radości!
Wszystko dla ludzi. chupa chups i lovetrap rządzi!
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2226 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-04-24, 20:28
luba, spróbuj Lancome Hypnose :-)
ja ostatnio pachnę mexxem ;-) wild ;-)
[ Dodano: 2008-04-24, 20:29 ]
a co do dyskusji powyżej, ja uwielbiam zapachy słodkie, dziewczęce, jak guma balonowa w stylu zapachu paris hilton, nie widze w tym nic złego.
gorsze według mnie jest używanie przez osobę w moim wieku chanel #5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.