Yy...
rzadko jakichkolwiek używam.
Najczęściej mi wystarcza jakaś lekka mgiełka, którą koleżance ukradnę w szkole.
_________________ Tam, gdzie bieda i luksus obok siebie tuż są.
W cieniu szklanych wieżowców szarych ludzi jest dom.
Tam, gdzie ślepcy na tronach sieją plewy jest zło.
Ile bólu i gniewu zbiorą, dobrze wiem to.
I wiem niejeden ma tutaj łzy w oczach;
To tu koszmary śnią ludziom się po nocach.
Rasta wie, bo Rasta ma moc.
Ja i Ja patrzę sercem, dobrze znam jego głos.
Wysłany: 2008-03-07, 16:02
Różne np.Adidas ,byle nie ruskie:rotfl:
_________________ Goń mnie ,ale nigdy nie dobiegniesz
wryip
Wysłany: 2008-03-10, 10:05
Widzę że tu prawie same kobietki piszą
Jakie polecacie męskie ?
Chodzi mi o delikatny zapach nie jakiś taki co stawia od razu na nogi ale bardziej subtelny
Myślałem o Calvinie Klein-ie , Giorgio Armanim lub Davidoffie tylko który zapach z ich gamy wybrać ?? Pomożecie ?
Do tej pory był Adidas ale czas na zmiany
Wysłany: 2008-03-10, 22:32
Z męskich perfum hmm...mojemu bratu ostatnio kupiłam Tokyo by Kenzo, a z damskich ostatnio poluje na Paco Rabanne Black XS (w męskiej wersji też pachnie obłędnie) i uwielbiam Escada Pacific Paradise, bo jej truskawkowy zapach z wakacjami mi się kojarz
.Marta
Ja...hmm, davidsonów, DKNY zielone jabłuszko. I ostatnio zauroczyla mnie nazwa jakis nowych perfum chupachups love trap...miłosna pułapka ale zapachu nie znam ;/ któraś z was może zna?!
Naomi Campbell Cat Deluxe At Night
Escada Sentiment
mmmm
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.