Słuchajcie jak ozdabiacie swoje ciuchy? I co myślicie o takich ubraniach? Głównie chodzi mi o ozdabiane trampki. Jak je ozdabiać, czym i czy się Wam takie rzeczy podobają? Czy raczej wywołują u Was obrzydzenie?
Ostatnio zmieniony przez eewuskaa 2006-08-12, 18:41, w całości zmieniany 1 raz
zero ozdabiania trampek... ja bym moich adiasków niczym w życiu nie ozdobiła. Kocham kupować buty i nigdy ich niczym nie "upiększam". muszą być czyste, wyogne i muszą mi sie podobać.
reszty ubran tez nie, no bo jak można ozdobic bluze z kapturem??
_________________ All good things come to an end...
;]
Nie ozdabiam - ogólnie ciuchy nie są istotne jak dla mnie. Tzn. nie biegne z jakimis nurtami w modzie nie interesuje mnie ona wcale. Ważne ,żeby mieć co na dupę włożyć i żeby czyste było. Co do trampek to już w ogóle tragedia - nie noszę i nie mam zamiaru a dziewczyny w takim obuwiu to już w ogóle tragedia. ; ]
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
wygladają moim zdaniem fatalnie, smiedzą i w ogóle. ;p
wyglądają dobrze a co do smrodu to wystarczy raz dziennie umyc nogi a może dezodorant do stop ? a tak wogole to tobie pewnie chodzi o te trampy za 10-15zl w hipermarketach czy na rynku
_________________ Kochaj góry, kochaj lasy, na Giewoncie sadź kiełbasy =P
dipe też chyba jestem nie tolerancyjna i bym takiego obuwia nie założyła. sorka ale mój styl... ja kocham wszystkie moje adidaski i japonery... <szacuneczek>
_________________ All good things come to an end...
;]
wygladają moim zdaniem fatalnie, smiedzą i w ogóle. ;p
wyglądają dobrze a co do smrodu to wystarczy raz dziennie umyc nogi a może dezodorant do stop ? a tak wogole to tobie pewnie chodzi o te trampy za 10-15zl w hipermarketach czy na rynku
Heh, też nie przepadam za trampkami za 10 zł., ale niektóre na zdjęciach wyżej są nawet fajne
Ja ozdabiam swoje ciuchy nie zwracajac uwagi na zdania innych. Zazwyczaj dla mnie sa to jakies naszywki, agrafki... A do trampek nic nie mam... Sa ok...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.