ja nie ozdabiam, bo wiem że potem bedę żałowała
jak juz to przerabiam ubranie, ucinam spodnie itp
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
*faris
Wysłany: 2007-04-16, 16:53
eewuskaa napisał/a:
Głównie chodzi mi o ozdabiane trampki
Mam błękitne trampki w różowe i żółte kwiatuszki z jakimiś błyszczącymi pierdołeczkami. Ogólnie te trampki są w stylu barbie Ja nie wiem po co ja je kupiłam, i tak ubrałam je 3 razy
eewuskaa napisał/a:
jak ozdabiacie swoje ciuchy?
Lubię broszki. Złote albo srebrne. W kształci ptaków, kotów. No i mam słabość do motylów. Ale to już nie taka metalowa broszka, tylko taka większaaaa kolorowa xD
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.