Anakonda(ona)
Wysłany: 2007-10-01, 19:59 nie akceptują mnie :(
Hej więc jestem naturalna nie zwracam uwagi na mode,nie mam piercingowych bajerów tylko zwykłe dziurki w uszach,ale rzadko noszę kolczyki jak już to małe skromne kolczyki nie rzucające się w oczy. U mnie najważniejsza jest przede wszystkim czystośc ubrania ,i czyste i upięte włosy starannie,zwykłe jeansy lub skromna za kolana jeansowa spódnica zwykła bluzka i jakiś sweter lub bluza,ale np: chłopaki czy ktoś mi,ze nastolatki w moim wieku ruszają tyłeczkiem i ubierająsexowne miniówy i są "ostre laski":( pomocy sorrki za błędy
_________________ Olle!!! Ollee!!!! byczku mój pobycze sie i fasolke po bretońsku zjem ! na dworcu pkp!
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-10-01, 22:29
o ile dobrze pamiętam masz 14 lat, więc bycie seksowną zostaw sobie na późniejsze lata, a teraz poki mozesz - ciesz się beztroską i tym, że jesteś jeszcze młodziutka.
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-10-02, 07:47
Cytat:
ruszają tyłeczkiem i ubierają sexowne miniówy i są "ostre laski"
Wcale to nie oznacza że są seksowne. Bo tok wyglądająca 14-latka to żałość a nie 'ostra laska" no chyba że ma się odczynienie z pedofilem.
Anakonda(ona),
Wiec się nie przejmuj, jesteś za młoda i masz czas na bycie "ostrą laską"
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
ruszają tyłeczkiem i ubierająsexowne miniówy i są "ostre laski":( pomocy sorrki za błędy
po pierwsze to badz zawsze soba a nie udawaj kogos sztucznie
po drugie jesli chodzi o chlopakow to krecac tylkiem i robiac z siebie umlowanego klowna mozesz przyciaganc co najwyzej jakiegos wsiowego buraka
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-10-02, 08:04, w całości zmieniany 1 raz
Dziewczyno, nie tworz juz wiecej nowych tematow. Kazdy na jedna lopate, w wiekszosci opowiadasz o tym jakim jestes ewenementem w sali makro. Tym samym wlasnei udowadniasz ,ze ejstes zwykla, szara osobka, ktora ma jakies kompleksy i nie chce sie wyrozniac z tlumu. Boli Cie to, przyznaj sie.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
ZawszePrzyTobie
Wysłany: 2007-10-11, 20:35
Kompleksy, kompleksy, kompleksy... szara codziennosc i nic wiecej... przezwyciez to czego sie boisz, a zobaczysz ile rzeczy jest w zasiegu twojej reki i nie koniecznie musisz sie ubierac jak barbie
kto sie nie wyroznia? ona wlasnie sie wyroznia z zastepow plastikowych dziewczynek, przebranych za dziwki
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
"Za moich czasów" nie było takich problemów. Dziołcha bądź sobą, a jeśli chcesz być jak inne to wskakuj w mini, umaluj się, a w wieku 16 lat zostań mamą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.