Forum Dyskusyjne :: nie akceptują mnie :(

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Polecamy: finanse test-t

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Moda » nie akceptują mnie :(

nie akceptują mnie :(
Autor Wiadomość

Anakonda(ona) 

Wysłany: 2007-10-01, 19:59   nie akceptują mnie :(

Hej więc jestem naturalna nie zwracam uwagi na mode,nie mam piercingowych bajerów tylko zwykłe dziurki w uszach,ale rzadko noszę kolczyki jak już to małe skromne kolczyki nie rzucające się w oczy. U mnie najważniejsza jest przede wszystkim czystośc ubrania ,i czyste i upięte włosy starannie,zwykłe jeansy lub skromna za kolana jeansowa spódnica zwykła bluzka i jakiś sweter lub bluza,ale np: chłopaki czy ktoś mi,ze nastolatki w moim wieku ruszają tyłeczkiem i ubierająsexowne miniówy i są "ostre laski":( pomocy sorrki za błędy

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-10-01, 22:29   

o ile dobrze pamiętam masz 14 lat, więc bycie seksowną zostaw sobie na późniejsze lata, a teraz poki mozesz - ciesz się beztroską i tym, że jesteś jeszcze młodziutka.

Wróżbiarka 

Wysłany: 2007-10-02, 07:47   

Cytat:
ruszają tyłeczkiem i ubierają sexowne miniówy i są "ostre laski"

Wcale to nie oznacza że są seksowne. Bo tok wyglądająca 14-latka to żałość a nie 'ostra laska" no chyba że ma się odczynienie z pedofilem.

Anakonda(ona),

Wiec się nie przejmuj, jesteś za młoda i masz czas na bycie "ostrą laską"
"Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu

*Tofman 
absztyfikant!

Wysłany: 2007-10-02, 08:03   

Anakonda(ona) napisał/a:
ruszają tyłeczkiem i ubierająsexowne miniówy i są "ostre laski":( pomocy sorrki za błędy

po pierwsze to badz zawsze soba a nie udawaj kogos sztucznie
po drugie jesli chodzi o chlopakow to krecac tylkiem i robiac z siebie umlowanego klowna mozesz przyciaganc co najwyzej jakiegos wsiowego buraka
:...:

Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-10-02, 08:04, w całości zmieniany 1 raz  

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2007-10-02, 11:16   

Jezeli zaczynasz sie tym przejmowac to wyplywa z Ciebie glupota. I w kooncu bedziesz wymarzona barbi.

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2007-10-02, 11:39   

Dziewczyno, nie tworz juz wiecej nowych tematow. Kazdy na jedna lopate, w wiekszosci opowiadasz o tym jakim jestes ewenementem w sali makro. Tym samym wlasnei udowadniasz ,ze ejstes zwykla, szara osobka, ktora ma jakies kompleksy i nie chce sie wyrozniac z tlumu. Boli Cie to, przyznaj sie.
Who's playing tricks on me?"

ZawszePrzyTobie 

Wysłany: 2007-10-11, 20:35   

Kompleksy, kompleksy, kompleksy... szara codziennosc i nic wiecej... przezwyciez to czego sie boisz, a zobaczysz ile rzeczy jest w zasiegu twojej reki i nie koniecznie musisz sie ubierac jak barbie :)

^DzIuLa^ 

Wysłany: 2007-12-02, 20:02   ;/

Taki głupi wiek...kto się nie wyróżnia odpada ;/ Może spróbuj się wkręcić do jakiejś ekipki xD

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-12-02, 20:18   

^DzIuLa^ napisał/a:
.kto się nie wyróżnia odpada ;
kto sie nie wyroznia? ona wlasnie sie wyroznia z zastepow plastikowych dziewczynek, przebranych za dziwki
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-12-03, 10:58   

luba napisał/a:
ona wlasnie sie wyroznia z zastepow plastikowych dziewczynek, przebranych za dziwki

nie demonizuj, przeciez takich, jak to nazwalas 'dziwek' nie jest az tak wiele. wiekszosc ubiera sie 'normalnie'.

ForceRecon 
Ośka

Wysłany: 2007-12-03, 12:26   

"Za moich czasów" nie było takich problemów. Dziołcha bądź sobą, a jeśli chcesz być jak inne to wskakuj w mini, umaluj się, a w wieku 16 lat zostań mamą.

Odpowiedz do tematu