Wysłany: 2008-05-27, 21:42 mój dziwny ubiór
Nie wiedziałem do jakiej Kategorii to dodać...
mój problem polega na tym że najchętniej wciąż ubierał bym się "odświętnie"
tzn koszula, buty z czubkiem no rozumiecie o co chodzi...
nie wiem czy to jakieś dziwne jest ?? może głupie ??
co o tym sądzicie ??
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-05-27, 22:01
po prostu: ubierasz się jak holendrzy ^^ to jest cudowne, jeśli facet umiejętnie dobiera elegancką garderobę. Jeśli ma niby pomiętą koszulę a jednak wytworną, niby za luźne spodnie a jednak idealnie dopasowane.
Zawsze mam wtedy wrażenie, że facet faktycznie dba o siebie. I mimo że czasem może to wyglądać gejowsko, to jednocześnie jest to strasznie męskie xD
W Polsce naprawdę mało jest takich ludzi, może dlatego się dziwnie czujesz.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ostatnio zmieniony przez shala 2008-05-27, 22:01, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-05-28, 16:31
Mocher napisał/a:
mój problem polega na tym że najchętniej wciąż ubierał bym się "odświętnie"
tzn koszula, buty z czubkiem no rozumiecie o co chodzi...
Mmm... i do tego dżinsy ^^
kocham taki strój
_________________ Tyle nieotartych łez zanim los przytulił mnie,
Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil,
Każdy dzień oddala gniew, bo jego ramię siłą jest,
Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona...
Szczerze mowiac nie rozumiem tendencji u polskich obywateli do tworzenia teorii na temat stroju. Lubisz ten styl? To w czym problem? Daleko nam jeszcze szwedow, gdzie chodzac np. ulicami sztokholmu widzisz roznorodna game kolorow i fasonow. Mezczyzni nie sa n-tymi kserami, nie maja problemu z ubieraniem rozowych koszul badz fioletowych krawatow, a kobieta patrzaca na nich ma tak rozbiegane oczyska, ze w przyszlosci grozi jej choroba oczu.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wysłany: 2008-05-29, 20:39
Jestes dziwny. Jak facet moze nosic buty z czubkiem? Czy nie wstydzisz sie gdy twoje lakierki niewiele roznia sie od kobiecych?
Jak dla mnie to przesada, to cos na wzor tych wypidzonych panienek ktore codziennie sie maluja, codziennie stroja a gdy maja sie ubrac elegancko lub chca sie "elegancko" czy wygladac nie ma ZADNEJ roznicy. Co w tym superowego?
ubieraj się tak, jak Tobie się podoba. Ch*ja kładź na innych. Jak maja Cie zjechać za plecami to i tak to zrobią, niezależnie jak się ubierzesz. Ty w tym chodzisz i Ty masz się w tym czuć dobrze.
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wysłany: 2008-05-29, 21:34
Mocher, najpierw sie pytasz czy cos zlego w tym ze masz swoj styl, wiec to z Toba jest cos nie tak
Mocher napisał/a:
nie wiem czy to jakieś dziwne jest ?? może głupie ??
To Tobie chyba zal dupe sciska, nie akceptujesz siebie i Tobie samemu Twoj ubior przeszkadza jezeli sie pytasz czy to nie glupie na forum dyskusyjnym. W prawdzie trampek nie nosze od dawna, ale naet gdubym nosila nie zakladala bym tematu pytajac czy ze mna jest wszystko ok
Mocher napisał/a:
bo widać że nie wie jak wyglądają męskie buty z "czubkiem
wiem, widzialam chocby w telewizji gdy dwoch gejow przyjechalo do polski by ich prezydent przeprosil.
CHodzisz do solarium kosmetyczki? depilujesz klate? Przeciez to takie meskie jak facetowi bardziej sie swieca buty niz psu jaja
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-05-29, 21:48
Mokra napisał/a:
CHodzisz do solarium kosmetyczki? depilujesz klate?
ale przecież nie musi tego robić by się elegancko ubierać ;>
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
skoro piszesz pierdoły?
nie mam nic do eleganckiego ubióru, fajnie że facet nie zawsze chodzi ubrany jak patałach xD ale i to ma swoje granice jak Mokra napisała, chociażby o tych butach, wtedy to zupełnie odpada.
Poza tym możesz ubierać się jak chcesz, po co przejmujesz się innymi.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Wysłany: 2008-05-29, 22:45
1. Tak kasujemy
2. Przestan srac, bo to tylko swidczy o Tobie
3. Jak sie tak niby nie przejmujesz opinia innych to po co tak sie denerwujesz
4. Jeszcze jeden post w tym temacie typu "ch*j Cie cos tam obchodzi" a dostaniesz warna
Wysłany: 2008-05-29, 22:47
Mokra napisał/a:
to cos na wzor tych wypidzonych panienek ktore codziennie sie maluja, codziennie stroja a gdy maja sie ubrac elegancko lub chca sie "elegancko" czy wygladac nie ma ZADNEJ roznicy. Co w tym superowego?
a co jest superowego w niedbaniu o siebie i wyglądaniu brzydko?
nie trzeba mieć na twarzy ton pudru i nie wiadomo jakich ciuchów, żeby ładnie wyglądać.
A niektórzy widząc ładną i dobrze ubraną dziewczynę uważają, że po przyjściu do domu myśli tylko o tym, co założyć następnego dnia.
Mokra napisał/a:
To Tobie chyba zal dupe sciska, nie akceptujesz siebie i Tobie samemu Twoj ubior przeszkadza jezeli sie pytasz czy to nie glupie na forum dyskusyjnym.
a co w tym głupiego? Chłopak chciał sie dowiedzieć co dziewczyny myślą na temat takiego ubioru, no to sie dowiedział. Większość uważa że takie buciki są ładne, na wyjątki nie należy zwracać uwagi, bo i tak nie zmieniają statystyki ^^.
_________________ Tyle nieotartych łez zanim los przytulił mnie,
Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil,
Każdy dzień oddala gniew, bo jego ramię siłą jest,
Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona...
Bez przesady, to, że ktoś nie chodzi codziennie w garniturze, nie znaczy, że jest zapuszczony.
Addicted. napisał/a:
a co w tym głupiego? Chłopak chciał sie dowiedzieć co dziewczyny myślą na temat takiego ubioru, no to sie dowiedział.
W tym, ze chciał nie ma nic głupiego. Durne jest natomiast to, ze na negatywną reakcję reaguje oburzeniem. Niby uważa, ze każdy ma prawo do własnej opinii, ale komuś, komu elegancja nie pasuje to jej zabrania?
_________________ Be kind to me, or treat me mean.
I'll make the most of it, I'm an extraordinary machine
Wysłany: 2008-05-29, 22:58
Cytat:
co innego wygladac jak dziwka a co innego byc zadbanym, troche kulruty
Addicted. napisał/a:
nie trzeba mieć na twarzy ton pudru i nie wiadomo jakich ciuchów, żeby ładnie wyglądać.
to samo jest z facetami, nie musisz nosic szpicow by byc meskim
Cytat:
A niektórzy widząc ładną i dobrze ubraną dziewczynę uważają, że po przyjściu do domu myśli tylko o tym, co założyć następnego dnia.
mhm, tak wlasnie tego dotyczy temat, nie mowilam o tych dziewczynach z klasa tylko o pindryllah
Addicted. napisał/a:
a co w tym głupiego? Chłopak chciał sie dowiedzieć co dziewczyny myślą na temat takiego ubioru, no to sie dowiedział. Większość uważa że takie buciki są ładne, na wyjątki nie należy zwracać uwagi, bo i tak nie zmieniają statystyki ^^.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.