Spódniczki (nie takie, w których wystaje mi tyłek!!) spodnie biodrówki, bluski raczej obcisłe. Nie nosze szpilek!! Ubieram się tylko w trzech kolorach:Białym, Różowym i błekitnym do innego nikt nie jest w stanie mnie namówic i to taki mój styl... ogólnie to przeszłam juz vene na bruda, skate czy tez inne takie. Ale teraz jestem poprostu sobą... i jest mi z tym dobrze...
_________________ !! DANCE MY LIFE !!
!! I LOVE TECHNO & TRANCE MUSIC !!
!! LUBIŁA TAŃCZYC PEŁNA RADOŚCI TAK...=) !!
No stylu wlasnego w sumie nie mam.
Ale uwielbiam sukienki, spodniczki, krotkie spodenki
Kocham byc ubrana pod kolor [ że jesli koraliki lub opaska czerwona to buty tez itp ]
:D
Hmmm... Własnego stylu raczej nie mam. Chociaż bardzo lubię się odróżniać od innych ^^
W moim mieście są może 4-3 osoby o podobnym stylu do "mojego". Mianowicie:
Ciemne rurki, trampki w szachownice lub czarne baleriny, czarne lub kolorowe w paski, gwiazdki, groszki t-shirt'y, czarna (bądź granatowa, różowa) bluza, pełno dodatków.
Chociaż !
Czasem lubię ubrać się bardziej... sexi xD
czyli mini spódniczki, balerinki, wydekoldowana bluzeczka itp.
Ale to raczej rzadko ;p
w sumie zależy jaki mam dzień.
nieraz cały dzień w dresie chodzę i też jest dobrze xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.