Forum Dyskusyjne :: Moda, moda, moda =) ubrania, style etc.

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Polecamy: finanse test-t

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Moda » Moda, moda, moda =) ubrania, style etc.

Moda, moda, moda =) ubrania, style etc.

Czy ubieracie się zgodnie z nastającą modą?
Nie. Mam swój styl i nie zmieniam upodobań.
38%
 38%  [ 10 ]
Tak. Ale bez nadmiernego przesadyzmu. Kupuję tylko 2-3 modne w "tym" sezonie ciuchy.
57%
 57%  [ 15 ]
Oczywiście. Nowa moda to podstawa ^^
3%
 3%  [ 1 ]
Głosowań: 26
Wszystkich Głosów: 26

Autor Wiadomość

Erill 
Tęskniąca Dzioucha

Wysłany: 2007-09-09, 21:59   

W sumie nigdy az tak nie interesowalam sie moda. Raczej bylo to na zasadzie, ze gdy cos w biezacej mi sie spodobalo to sobie to dobieralam. I tak jest nadal. Aczkolwiek zmina jest to, ze spogladam sobie na najnowsze trendy jakie sa prezentowane. Bardziej z ciekawosci niz z checi wielkiej zastosowania. I tez upewnienia sie, czy to co mam nadal przystoi zalozyc ;)

Miodowo.

moo 

Wysłany: 2007-09-10, 08:25   

ubieram się w to co mi się podoba. w to co mi pasuje. w to w czym jest mi wygodnie. a to czy jest to modne czy nie, nie ma dla mnie znaczenia. ubieram się na luzie. żadnych szpilek, spódnic czy sukienek. żadnych falbanek i kwiatuszków. żadnego różu.

*Apple 

Wysłany: 2007-09-10, 10:56   

Lubię przeglądać to, co będzie modne w kolejnym sezonie, ale ubieram się i tak w to co jest dla mnie wygodne i mi pasuje. Jak już ktoś pisał,nie lubię wychodzić z domu, jeżeli się w tym dobrze nie czuję. Czasami jednak mi się to zdarza ;/

*faris 

Wysłany: 2007-09-20, 20:33   

Cytat:
Czy patrzycie jaka moda będzie w tym roku?

Ja widzę modę już na ludziach, czyli wtedy jak już wejdzie w życiue.

Cytat:
Ubiór jest dla was ważny?

Zależy co się pod tym rozumie. Ma być czyste, schludne i wygodne.

Cytat:
Co sądzicie o ludziach, którzy wyrzucają wszystkie ciuchy z poprzedniego roku i lecą kupić nowe "modne" w tym sezonie ubrania? Czy jesteście do tego przyzwyczajeni? Czy może jest to dla was "choroba"?

Jak mają za dużo pieniędzy to mogą się ze mną podzielić, ja bym ich tak nie marnowała. No i dla mnie to choroba.

Jak już napisałam o modzie dowiaduję się w trakcie jej trwania xD Wybieram to co mi pasuje z tego. Rurki - owszem są wygodne, jak dla mnie idealne, często jeżdżę na rowerze - więc nic mi się nie obija, nie mam opaciacnych spodni smarem ani nic, jak jest deszcz i chlapa to spodnie suche itp, i nie marznę tak bardzo bo nic nie przepuszcza od dołu powietrza. Duże okulary - idealne dla mnie, bo nie lubię pokazywać twarzy, długie bluzki zawsze lubiłam, a teraz mogę je kupić wreszcie wszędzie, bo SĄ. Nie, nie kupuję tego wszystkiego nałogowo i na raz. Raz na jakiś czas po 1 rzeczy, dopasowuję do starych ciuchów i wychodzi mój własny styl.
Nie lubię rzeczy w groszki, za to kocham czarno-białe paski, albo w ogóle szare rzeczy. Nie podoba mi się kolor żółty na ubraniach, jak dla mnie za mocny...
Mumiiiiinki!

Hennes 

Wysłany: 2007-09-25, 20:40   

Denerwuje mnie bardzo, że ta cała moda zmienia się tak szybko. I nie rozumiem osób, które zawzięcie co sezon wymieniają swoją szafę. Chociaż nie przeczę, że mój osobisty gust również zmienia się całkiem często, lecz to przynajmniej nie wymaga zmian we wszystkich ciuchach.

rodney 

Wysłany: 2007-09-28, 10:59   

Moda zmienia się częściej niż pogoda. Trudno przewidzieć co w przyszłym sezonie będzie modne. Ja staram się eksperymentować. Dlatego też ubranie raczej luźne, kontrastowe kolory. Na nogach ecco, w kieszeni nokia i jakoś tam ujdzie...

Odpowiedz do tematu