Chce sobie zrobić fryzure tylko nie wiem jaką.Chodzi o to że ma być łatwa do zrobienia i nie jakaś "szpanerska" tylko estetyczna nie za bardzo żucająca sie w oczy.Macie jakieś propozycje?
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-06-11, 22:26
Moja propozycja: idź do fryzjera i spytaj go o zdanie. My nie wiemy nawet jak wyglądasz, więc trudno będzie nam określić, która fryzura będzie dla Ciebie odpowiednia.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-06-12, 10:18
No to tak, mam jedna propozycje, koelga wyzej podal juz inna mozliwosc oto moja:
Oto fryzura ala Hanna Sleszynska, latwa w wykonaniu, lecz wymagajaca przynajmniej 15 minut modelowania przed wyjsciem, zwraca uwage, jest dosc elastycna, lecz zupelnie nei nadaje sie do jasych wlosow.
Mozesz zrobic rowniez grzywke. Rwoneiz wymaga modelowania, ale zato nada Twoje Twarzy niepowtarzalny wyraz
Kolejna fryzura moze wydac sie lekko kobieca, ale to tylko bleden pierwsze odczucie. Nada Ci subtelnosci i sprawi ze nie tylko kobiety zwroca na Ciebie uwage, zrobia to rowniez psy.
Nie mozna pominac rowniez tz "trwalej". Wymaga to jednak zapuszczenia wlosow mniej wiecej do ramion i kilkugodzinego posiedzenia w salonei fryzjerskim. Nie zapominaj ze pozneij wymagane bedzie uzywania spcejalnych kosmetykow. Ale efekt koncowy-bezcenny
Mozna tez natapirowac
Spiac czyms
jak i przylizac
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
Ostatnio zmieniony przez Mokra 2007-06-12, 16:40, w całości zmieniany 4 razy
Wysłany: 2007-06-12, 19:30
Zrób sobie fryzurę a la Limahl xD
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Nie no ale jak pytam na poważnie zdjęcia raczej nie dam.Mam normalnie włosy jak przciętny nastolatek.Nie za gęste nie za żadkie ciemny bląd.Do fryzjera nie pójde przciesz nie zapytam sie go "Jak mam sobie rano układać włosy?"
myśle, ze jak będziesz u fryzjera, to on/ona Ci pokaże jak radzić sobie z włosami, zazwyczaj tak robią, jak nie, to zapytaj, zresztą po ścięciu niektórzy fryzjerzy mają taki nawyk układania włosów, to się przyjrzyj jak to robi i po sprawie.
Wysłany: 2007-06-12, 21:24
To zależy, jakie masz włosy.... i jakiej długości... jesli absolutnie proste, to jest największa dowolność... jeśli mają one tendencje do skręcania się,to przy krótkich włosach zrezygnowałbym z cieniowania... i to jeszcze zalaży od stopnia skręcania włosów, bo niektóre włosy (rzadko) od razy się idealnie skręcają, a niektórym trzeba trochę pomóc, np. pianką, co raczej jest bardzo czasochłonne... (nawet nie wyobrażacie sobie, jak...yhh..). Co do prostych, to wszelakie grzyweczki, zaczeski, irokazy, emo, masemka, itp, itd Najlepiej pooglądac w internecie zdjęcia ludzie.... nawet możesz wydrukować i iść ze zdjęciem do fryzjerki.. w końcu płacisz, to wymagasz, niech ci doradzi..
A moim zdaniem "fryzury" typu 3mm, to kicz, jakich mało... takie bez wyrazu i osobowości... biologiczne mówiąc: włosy szczątkowe...
Wysłany: 2007-06-12, 22:07
Nie jestem kobietą i nie chciałbym... doszedłem do tych przemyśleń już w przedszkolu.... dziewczynki przekłuwają uszy, a to boli
Oh dziękuję za tytuł, a oto moja mowa dziękczynna.... chciałbym podziękować sobie za to, że jestem, sobie, za to, ze to wymyśliłem.... oraz wszystkim tu zebranym... naprawde dziekuję, to wspaniała chwila....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.