tusz zawsze musi być .. + kredka i pomadka najlepiej bezbarwna, cień ledwo widoczny. Moja kumpela bez 2 centymetrowej tapety niewyjdzie z domu nawet śmieci wyrzucic współczuje jej .. tak sie juz pryzwyczaiła ze wydaje sie jej ze bez padkładu ma pełno krost zreszta niewiem bo nigdy niewidzialam jej bez makijażu chyba nikt jej niewidzial <prędziej zobaczysz yeti>
cóż ja mam skończone 13 lat i używam błyszczyków, ostatnio jakoś delikatnie brałam tuszem do rzęsu (górne) ale po wfie jak mi się rozmazało to jush sporadycznie używam.
Raz zrobiłam sobie (tak tylko na próbę) makijaż taki jakiś z gazety heh czarną kredką podkreślić oczy maskara i jasny cien... fajny efekt i wyglądałam w nim ładniej niż w bez makijażu ;( ale drugi raz tak się już nie umalowałam. Cóż... dziewczyna u nas w szkole nosi codziennie dużą warstwę fluidu i wygląda... bynajmniej śmiesznie
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
+podkład
+eyeliner
+czarna kredka
+blado różowy błyszczyk do ust...
raczej mocno,ale zdarza się (przewaznie jak się spiesze) że wychodz e domu tylko z korektorem i tuszem na twarzy
_________________ Smutek radości,
gorycz słodkości,
czy Ty czujesz ich smak ?
ciemność jasności,
więzienie wolności,
to jest to, czym żyje Ja
poczatek nieskończoności
głupota mądrości sama niepewność to strach...
Mnie sie podobaja mocno pomalowane ciemnym cieniem oczy, z tym, ze jak ja sie tak pomalowalam to mi sie nie podobalo
Ogólnie na co dzien maluje sie delikatnie, tusz, kredka i błyszczyk, i jestem piekna
_________________ Bo nie siła, lecz charakter daje nam przewagę...
Ja generalnie nie używam nawet czarnej kredki, bo po prostu nie jest mi w niej do twarzy. Chyba, ze chcę zrobić kreskę w kąciku oka i na powiece, to wtedy czarna. Maluję się ciemno srebrną kredką, używam tuszu do rzęs, czyli ogólnie maluję się delikatnie, ale jak już wcześniej wspomniałam, jak mnie coś najdzie to w ruch idzie czarna kredka i wtedy sporo kombinuję ;-)
ja to prawie wcale sie nie maluje... bardzo rzadko, bo nigdy nie starcza mi rano czasu na nalozenie tapety, wole te 15 minut dluzej pospac a jak sie maluje to delikatnie... prawie nie widoczny podklad, tusz do rzes i pomadka z serii spa (oriflame) ktora jest zajebista!!! najlepsza na swiecie pomadka
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wedlug mnie dziewczyna powinna miec delikatny makijaz albo wogole... Ja np. prawie wogole sie nei maluje... Tylko na specjalne okazje... Ale nigdy za mocno... Nie chce wygladac jak jeden z tych plstikow... Bleee...
masz 14 lat, ja w Twoim wieku to jakis blyszczyk na usta i koniec makijazu, ale tego malowaniem tez nie mozna nazwac, ja mam 16 i tez jak bym byla jakas wymalowana to bym wygladala dosc smiesznie... nie dla mlodych tapeta - moim zdaniem
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.