Ja sie maluje zaleznie od okazji:
- do szkoly lekko rzesy i blyszczyk,
- na imprezy ostry makijaz,
- na spotkania z rodzinka to wogole
- i na codzien to lekko cien na oczach blyszczyk
Ja uważam że makijaż powinien być dostosowany do okazji :
- do szkoły w ogóle
- na codzień lekko pomalowane oczy błyszczyk i tusz
- a na jakies szczególne okazje to zaszaleć ... ***
Makijaż - OK!!
Ale ma on podkreślać urodę a nie ją zakrywać.
Maluję się rzadko, jeśli mam czas to TAK, ale nie mocno... Nie lubię mocnego makijażu, nie czuje się dobrze z tak dużą ilością cieni do powiek, tuszu do rzęs czy szminki.
Stawiam na naturalność, swobodność :-)
Wiek: 21 Dołączyła: 22 Gru 2008 Posty: 14 Skąd: z bardzo daleka...
Wysłany: 2009-02-10, 17:33
Ja nie uazywam zadnych cieni do powiek.pudrów,fluidów,podkładów,pomadek,błyszczyków...
po prostu kremy odpowiednie dla mojej cery no i czasem sam tusz do rzes...:)
Nie podobaja mi sie wytapetowane kolezanki...mysla ze sa cool;p hehe...
Mam tyle szczescia ze mam gładka cere...bo moze gdybym miala tradzik pewnie starala bym sie to zakryc...;p
_________________ W życiu piękne są tylko chwile...
to zależy od pory dnia i od tego gdzie idę..na dzień delikatny, na wieczór trochę mocniejszy, ale też nie aż tak mocny, żeby powodował efekt maski..ale makijaż również jak dla mnie jest konieczny, puder i kredka do oczu mogą w znacznym stopniu zmienić człowieka
zależy od okazji jak idę do pracy lekki krem koloryzujący i lekko rzęsy ,błyszczy
na imprezy ostry makijaż;)
Nie ukrywam lubię podkreślać sobie mocno oczka;)
Makijaz powinnien byc dostosowany do sytuacji, inaczej sie malujemy na dzien do pracy a inaczej wieczorem na impreze, ja osobiscie preferuje delikatny makijaz: tusz, puder i troche rozu, zeby dodac sobie swiezosci;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.