ja jestem facetem mam 22 lata i nosze czasem leginsy czarne połyskowe na codzien do szkoly i czasem po szkole chodze w miniówce i szpilkach i to wszedzie gdzie mi sie to podoba i nie obchodzi mnie ze inni na ulicach sie we mnie wpatruja!! Dlaczego dziewczyny moga nosic spodnie a my niby nie mozemy spódniczek?? Noszenie spodni staje sie monotonne i nudne!!
a mnei sie nigdy nie podobaly, a juz na pewno nie teraz , kiedy dziewczynki z podstawowki wyskakuja w czenych leginsach i jeansowych miniowkach....
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-09-30, 13:23
luba napisał/a:
dziewczynki z podstawowki wyskakuja w czenych leginsach i jeansowych miniowkach....
żeby to tylko dziewczynki z podstawówki to jeszcze można przeżyć ale licealistki w takim stroju to już dramat, moda na Majkę Jeżowską
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
a ja tam lubie Majke Jezowska... mam do niej sentyment z dziecinstwa...
do takich getrow tez xD nosilam je jak maialammm 10 lat jakos
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nabokov Rozpacz
*faris
Wysłany: 2007-09-30, 13:28
luba napisał/a:
do takich getrow tez xD nosilam je jak maialammm 10 lat jakos
w nich się fajnie śpi, albo jeździ na rowerze
ale do spódniczek to wygląda okropnie... ble.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Czesc Magda!! Ale nie sadzisz ze skoro wy dziewczyny mozecie chodzic w meskich strojach typu spodnie i nie tylko to ze my tez powinnismy miec normalne zezwolenie na ubior tych ciuchow ktore chcemy?? Czemu wy mozecie wybierac a my nie?? Przeciez powinno byc rownouprawnienie!! swiat stal by sie bardziej kolorowy!! Ja osobiscie mam dosyc ciaglego noszenia spodni!! ile mozna?? to jest juz nudne!! przeciez jest tyle fajnych ciuchow!! spodniczki rozmaitego rodzaju leginsy dzwony biodrowi sukienki itp.. ja bym to chcial nosic normalnie na codzien a nie ze sie w to ubiore i kazdy sie na mnie gapi!! jak by zezwolili normalnie na noszenie takich ciuchow to moge sie zalozyc ze duzo chlopakow by sie znalazlo co by tak chodzili ubrani!! Co o tym myslisz??
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-09-30, 16:03
Maćk-u, ale czy ja Ci czegoś zabraniam? Jak dla mnie możesz nawet w bieliźnie na codzień chodzić, przecież ja Cię nie będę ubierala. Sam napisaleś, że masz gdzieś to, że ludzie się na Ciebie patrzą, więc w czym problem? Załóż sobie leginsy i spódniczkę i wyjdź tak z domu, to Twoja sprawa. Nie ma ustawy, ani artykułu nawet, który definiowałby dozwolony strój męski/damski.
A powiedz Magda czy Ty bys to akceptowala jak by Twoj chlopak czy tez kolega sie z Toba spotykal tak ubrany?? Jak bys sie czula idac z nim tak przez miasto albo na dyskotece czy na zakupach???
Wysłany: 2007-10-30, 20:09
Nie... Facetw czymś takim to tragedia... Dziewczyna - legginsy. Ale facet to od razu z kalesonami mi się kojarzy. Już wole facetów w rurkach... Chociaż i to przejdzie tylko z ciężkim katarem...
_________________ ...A jego słońce już zgasło i jego oczy płakały. Minął ten czas i słońce żyć pośród ludzi nie chciało...
ale w sumie to jest troche takie dziwne...
jeśli dziewczyna ubiera sie jak facet to jest ok, a jesli facet ubierze sie jak dziewczyna to juz jest dziwne... bardzo dziwneeeeeeeeee
_________________ .. nie myśle o stratach i zyskach, a uśmiech tryska mi z pyska,
medalu nikt mi nie wciska, to nie sa k*** igrzyska ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.