Jakich kolorów lakierów do paznokci najczęściej używacie? )
i z jakiej firmy lakiery polecacie ( ładne odcienie; długotrwałość )
_________________ I-I-I-I-I-I
I be buggin'
Cuz all these fake thugs is tryna press up
I need a boss like (hey!)
Who's flossing like (hey!)
Tossin' dough like (hey!)
That drives me crazy!
bialy i bezbarwny do francuskiego (Rimmel - dobre sa), uzywam roznych perlowych odcieni na codzien, a jak nie na codzien to na czarno, ale wtedy to i cala garderoba sie zmienia i makijaz...
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
ja szczególnie latem lubię takie żywe kolory. a na codzień to różnie bywa. od jasnych perłowych odcieni do czarnego koloru ;d
_________________ I-I-I-I-I-I
I be buggin'
Cuz all these fake thugs is tryna press up
I need a boss like (hey!)
Who's flossing like (hey!)
Tossin' dough like (hey!)
That drives me crazy!
Rowniez wole ciemne kolory, wyjatkiem jest oczywiscie francuski m.
A kolorki-czere,brazy, kazda czerwien. Lakiery - max f, mayb,dior,rimmel, a jak sie nie chce tylka ruszyc to oriflame.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
biały i bezbarwny do francuza... poza tym:czasami czerwony... w tej chwili skończyłam malować paznokcie na czarno...
firma... zalezy co się trafi i ile mam kasy
Ostatnio zmieniony przez Agorek 2007-05-09, 13:21, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-05-09, 13:23
A różne.. raczej jasne. Chociaż na czarno też lubię sobie pomalować. W ogóle szukałam jakiś czas soczysto-zielonego koloru ale nie mogłam znaleźć >,<
Typowej czerwieni nie używam. Dla mnie jest to symbol dojrzałej kobiety.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Do francuskiego jaśniutki różowy. Ale dawno nie miałam robionego. A mam ochotę wydać te kilka złotych u kosmetyczki, hah. Sama sobie ostatnio takim śmiesznym brokatowym pomaluję. Ma taki kolor różowo-czerwono-bordowy jasny, śliczny. ;D
A mam ochotę sobie kupic któregoś dnia taki turkusowy i zaszaleć.
_________________ Tak nagle ustać
w niedzielę wieczór.
Nie czuć. Nie poczuć. Nie przeczuć.
*faris
Wysłany: 2007-05-09, 16:08
Bezbarwny i biały, czerwony, brązowy i złoty. Ale to też zalezy gdzie, kiedy i po co. Jak mam długie pazury to tylko czerwony, najlepiej ciemnojarzący się xD
Firma mi w sumie obojętna, ale jak kupuję to z tych droższych, a bezbarwny czy biały to jak najtaniej - 3-4 zł.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Mrs.Poe
Wysłany: 2007-05-25, 23:54
Rażące, rzucające się w oczy; turkusy, mocne fiolety... Lubię szalenstwo na paznokciach:D
_________________ Meet the 17, offer her a drive
You wanna rape her with sadistic smile...
ostatnio kupłam sobie taki kremowy genialny jest i niebieski taki perłowy granat wręcz... tylko że jak sie nm pomaluje paznokcie to obrzydliwie wygląda...
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
.*Francuskiego .ja raczej nie maluje paznokci, ale jeśli już to bezbarwnym z filtrem UV .nie pamiętam jaka firma, ale polecam tego typu .fajnie odbijają promienie słoneczne
_________________ .żyj szybko, umieraj młodo, Kochanie .zanim się zestarzejesz
Generalnie lubię mieć pomalowane na każdy odcień złota, ale tylko takiego "perełkowego" bądź takiego naprawdę ciemnego
Lubię też ogólnie jasne kolory np różu (też perełkowego )
Od czasu do czasu jak mam wenę, wymaluję sobie frencha, pochwalę się, że ostatnio zrobiłam sobie odręcznie nawet proste kreski (nie posiadam pasków do francuskiego )
Oto me dzieło (odręczne) :
3.JPG
Plik ściągnięto 24 raz(y) 108,87 KB
Ostatnio zmieniony przez Sawka 2007-06-02, 15:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.