A ja używam tylko jednego.
Czarnego.
No i oczywiście odżywek 4.
_________________ Tam, gdzie bieda i luksus obok siebie tuż są.
W cieniu szklanych wieżowców szarych ludzi jest dom.
Tam, gdzie ślepcy na tronach sieją plewy jest zło.
Ile bólu i gniewu zbiorą, dobrze wiem to.
I wiem niejeden ma tutaj łzy w oczach;
To tu koszmary śnią ludziom się po nocach.
Rasta wie, bo Rasta ma moc.
Ja i Ja patrzę sercem, dobrze znam jego głos.
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-17, 20:47
Właściwie to nie używam lakieru do paznokci ale jak już się ta wielka okazja trafi to bezbarwnego
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Ja osobiście zaazwyczaj maluję Frencha lub na czarno, szaro. Jest on bardzo praktyczny bo do wszystkiego pasuje. Niektórzy mysla, że ide na pogrzeb czy nazywają mnie wiedźma (żartobliwie) ale ja lubię te kolory. Poza tym czarny jest teraz modny;-).
_________________ PrAwDzIwYmI zWyCiĘsCaMi Są Ci KtÓrZy WaLcZą I nIgDy SięĘ nIe PoDdAjĄ
u mnie to zależy od nastroju i jak mi się uwidzi. lakiery mam z różnych firm ale najlepiej mi się maluje Golden Rose. a lakiery mam w prawie całej gamie kolorów... począwszy od białego kończywszy na czarnym. jak pomaluje lubie też doczepić np. jakiś brokat, piórko, cyrkonie, koronke czy też inne ozdóbki.
_________________ <br>
Tyle samo we mnie ukojenia co wkurwienia.
Nie maluje zbyt często paznokci.A jak mi się już zdarzy to na czarno.
_________________ "Wariatem jest ten,kto żyje w swoim własnym świecie,jak schizofrenicy,psychopaci czy maniacy.Albo inaczej ten,kto jest inny niż reszta ludzi"
Ja maluje najczęściej na jasne kolory, a jeśli chce mieć jakieś wzorki czy udziwnienia to idę do koleżanki, która uwielbia malować paznokietki i umie to robić w przeciwieństwie do mnie
_________________ Marzenie podąża swoim szlakiem, nawet jeśli uważa się je za myśl.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.