czy ja wiem, czy tylko diverse sie opłaca.. moim zdaniem to prawie wszytko się tam opłaca. tzn. ja zwłaszcza wchodzę do atlantica, mustanga, levisa, pumy, adidasa, reeboka, mango, tatuum i takich tam i różnice w cenach są we wszystkich. szczególnie w takich okresach jak teraz - mikołajki, święta, prezenty. na bank będzie jeszcze więcej przecen niż zwykle. sama mam plana sie tam wybrać na łowy
_________________ Anybody can sympathize with the sufferings of a friend,
but it requires a very fine nature to sympathize with a friend's success
Czasami się zdarzy, że coś tam kupię. Ale, mimo że mam blisko, rzadko tam bywam.
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
serzhant
Wysłany: 2007-12-06, 09:24
Do Factory Outletu mi zawsze cholernie nie po drodze, z racji, że zwykłem nie jeździć z centrum aż pod lotnisko. Jednak z relacji znajomych wcale nie jest tam tak tanio, jak zapowiadali. Poprzednie kolekcje już taniej często wychaczę na Alledrogo.
możliwe, jednak jakoś nie mogę się zmusić do podróży tam...
dojazd nie jest taki zły (tzn. wiem tylko jak się dojeżdża w Warszawie i we Wrocławiu). ja na początku miałam takie opory, ale szczerze mówiąc jak jeździłam do innych sklepów, to marnowałam kilka godzin i wychodziłam z pustymi rękami. nie wiem, może mobilizuje mnie to, że jest dalej i dlatego kupuje od razu a nie odkładam na później, na inny dzień, ale chyba bardziej jednak ceny
miss irony napisał/a:
Te w Białymstoku są chyba jakies felerne bo jeszcze nigdy nic w nich nie kupiłam.
a w Białymstoku jest Factory? chyba mówimy o innej sieci
serzhant, mi się wydaje, że to też trzeba trochę mieć farta, trafić akurat na okazję. moja koleżanka kiedyś kupiła torbę (przecenioną chyba o ok. 40%), która za tydzień była przeceniona o 70%! się wkurzyła hehe
_________________ Anybody can sympathize with the sufferings of a friend,
but it requires a very fine nature to sympathize with a friend's success
Wysłany: 2007-12-09, 18:42
Ja jezdzę często do Factory we Wroclawiu. Co do oferty- jak w każdym sklepie sa fajne i mniej fajne rzeczy (w dużej mierze zalezy to tez od gustu i stylu w jakim sie ubieramy). Ja ostatnio kupiłam tam sliczna czarna bluzke w Tatuum i jeansy w Mustangu.
_________________ Homo Homini Lupus...
serzhant
Wysłany: 2007-12-10, 11:39
W ogóle słowo outlet zleciało na psy; ostatnio jeden ciuchex przekształcił się na WC-outlet; ciekawe ilu ludzi się nabrało i weszło, by ujrzeć ino ubrania z drugiej ręki.
Zdarza się, że zajrzę, ale ostatnio coraz rzadziej. Czasem można kupic coś fajnego, chociaż denerwuje mnie to nagromadzenie ubrań. A że w Krakowie jest blisko mnie, więc w sumie muszę się znów wybrac, bo na pod choinkę dostałam trochę kasy;]
Wysłany: 2008-06-17, 13:13
Mokra napisał/a:
nic tam wlasciwie nie ma wartosciowego
Racja, bylem tam wczoraj i doszedłem do wniosku że to jeden wielki pieździec. Nie było tam nic ciekawego, oprócz kilku naprawdę fajnych rzeczy które miały astronomiczne ceny ;/ No, ale jednak z pustymi rękami nie wyszedłem xD. Wiem też że następnym razem jak będę tam jechał to tylko z wypchanym portfelem (czyli w bliżej nieokreślonej przyszłości) xD Aha no i tylko wtedy jak będe mieć po drodze. Wczoraj na przystanku czekałem chyba z 40 minut na autobus do centrum >.<
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2008-06-17, 13:14, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.