Wysłany: 2007-05-09, 20:25 Jaki szampon przeciwłupiezowy?
czesc
chcialabym zasiegnac waszej pomocy i mam nadzieje ze sie nie zawiode piszac tutaj:P
jestem fryzjerka i potrzebuje jakiegos dobrego szamponu przeciwlupiezowego ktory szybko i skutecznie radzi sobie z lupiezem. czekam na sugestie
Wysłany: 2007-05-10, 08:17
angie, co ty mi tu pitolisz fryzjerka na forum ogolnotematycvznym pyta o szampon przeciwlupiezowy? smieszne przeciez fryzjerzy maja swoje produkty i swoje marki ktorych w sklepie nie uswiadczysz
np znadje sie londa
ja sie lupiezu pozbylam dawno temu myjac obojetnie jakim szamponem byle codziennie
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Wysłany: 2007-05-10, 11:37
Obojetnie kaji szampon rezciwlupiezowy byle by uzwyany jako jedyny i regularnie. To zmiany szamponow powoduja choroby skory, jej luszczenie i iinne pierdoly. POza tym lupiez jest czesta objawa dorastania i alergii, wiec jezeli ejst sie uczulonym na jakis skladnik szamponow to nic nie pomoze poza lekami na alergie. czy jakos tak.
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*faris
Wysłany: 2007-05-10, 15:59
No i po drugie : łupież często się pojawia, bo nie umiejętnie sie go stosuje, gdyż ludzie nie umieją czytać, smutne ale prawdziwe. Szamponu się bierze troszeczkę, i rozcieńcza się go wodą, a nie że garść szamponu na łebi imyjtu myjtu, bo wtedy łupież sam się pojawia i winy szamponu w tym nie ma.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.