No wlasnie jak wam sie podoba ta fryzurka ? chciałabym sie tak obciać. Obecnie mam włosy z jednej strony krótsze a z drugiej dłuzsze ale chciałbym ta jedna strone juz obciąc. Tylko ze jak tak zrobie bede musiała ciagle chodzic w dwóch kokach no albo jednym jak dam rade zwiazac:) bo w rozpuszczonych takich krótkich nie bedzie mi do twrazy..Co doradzacie ?
2954545.jpg
Plik ściągnięto 15 raz(y) 53,52 KB
_________________ Prosta droga ? To ty tak powiedziałeś..Idziemy przed siebie zobaczymy co dalej..
Mi sie podoba.. strasznie mnie kreca takie fryzury ze wlosy spadaja na jedno oczko
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
Wysłany: 2008-10-09, 16:32
najpierw trzeba wiedziec co komu pasuje ... ogolnie nie mam nic do emo fryzur ale jakos nie wydaje mi sie zeby wszyscy dobrze wygladali we fruzurze tej objetosci jak ktos juz ma duza glowe to odpada a jak do tego strasznie okragla tez raczej nie wyobrazam sobie tego.
Znudzi ci sie ciągłe chodzenie w kucykach. Odradzam.
_________________ Patrzysz na mnie wzrokiem przenikliwym...
I chociaż zauważyłam Cię pierwszy raz nie potrafię zapomnieć.
Nie czuje ciepła.
Nie czuje strachu.
Nic nie czuję.... Nie przestaje o tym myśleć.
Chyba nigdy nie przestane....
Teru
_________________ Rozmawia dwóch adminów:
- Wiesz, wczoraj mój kumpel uszkodził w ciągu 5 minut serwer.
- Co ty powiesz?!! Jest hackerem???
- Nie, debilem!!!
fajna fryzurka. chociaz jszcze bardziej mi sie podoba jak ma oczy pomalowane. ale sproboj w necie poszukac gdzie mozna sie wstawic w taka fryzurke i bedziesz widziec jak wygladasz.
true colours
Wysłany: 2009-05-31, 11:45
Nie jest taka zła:) Ja wolę fryzurki w wydaniu z długimi włosami - może dlatego, że sama takie mam i mi z tym dobrze:) Myślałam kiedyś o takim ostrym wycieniowaniu... więc może:D Zalezy też jaki masz układ twarzy - nie wszystkim wszystko pasuje:) Pozdrawiam
Emowato wyszlo przez te pomalowane oczy i reszta image, ale sama fryzura ok... mozna by z tego zrobic nie-emo
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
Beatka28
Wysłany: 2009-06-22, 14:00
odważna, to fakt! ale jeśli czujesz że to jednak to to biegnij do najbliższego salonu fryzjerskiego. pozdrawiam
Premo
Wysłany: 2010-01-22, 09:37
Miałam taką wystrzępioną fryzurkę na jeden bok, wszystko było fajnie dopóki nie zaczęły odrastać...czeka cię wizyta u fryzjera co najmniej raz w miesiącu a może cześciej.Ale mnie się podoba:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.