czesc
czy macie jakies linki to ladnych ale nie za bardzo 'szalowych' fryzur?
chodzi mi konretnie o sbosob obciecia wlosow bardziej niz ich ulozenia. probowalam cos fajnego znalezc w wyszukiwarce ale nie bardzo mi sie udalo...
ide do fryzjera za 3 tygodnie i nie wiem co ze soba zrobic ;p
prosze o pomoc
pozdrawiam
_________________ "Coco jumbo i do przodu – to moje hasło."
_________________ Goń mnie ,ale nigdy nie dobiegniesz
zaczar0wana
Wysłany: 2008-04-22, 19:34
Ja ostatnio skorzystałam z rad i propozycji magazynu 13 i zrobiłam sobie extra fryzurę, troszkę się obawiałam bo nowa fryzura wymagała dużo cięcia ale opłacało się, myślę że wyglądam w niej całkiem nieźle, z resztą można wpisac w google i powinny pojawić się stronki z przykładowymi fryzurami
nast-ola-tka
Wysłany: 2008-04-27, 21:05
z tą 13 to racja fryzurki pokazują całkiem spoko, często z rad można skorzystać:) kiedyś czytałam regularnie teraz niestety już rzadko przeglądam gazety x)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.