Witam. Piszę do Was, gdyż mam pewien problem. Chciałbym zmienic swój wygląd (a konkretnie włosy). Zastanawiam się nad pewną fryzurą, jednak mam kilka pytań.
1. Co o niej sądzicie? Czy podoba Wam się?
2. Czy wg. Was ciężko układa się takie włosy? I czym się je układa (guma, lakier?)
3. Wolicie gdy chłopak ma długie czy krótkie włosy?
Wiek: 25 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2270 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2009-02-01, 23:59
fryzura spoko, ale lepsza byłaby przy ciemnych włosach.
spsób na uczesanie? wstać z łóżka i przeczesac palcami... dużo lepsze niż żelik i inne świecące gadżety ;-)
guma - ok, ale trzeba umieć stosować :-)
_________________ Endless tears
Forever joy
To feel most every feeling
Forever more
1. Temu kolesiowi na zdjęciu pasuje i wygląda bardzo modnie, nietypowo.
2. A czy ciężko się układa? Hmm chyba nie, wystarczy chcieć i mieć cierpliwość tak stać przed lustrem i dziwaczyć z włosami.
Na początku układanie może nie być męczące ale z biegiem czasu może wkurzać, a też pamiętaj o bardzo regularnych wizytach z salonie fryzjerskim.
3. jeśli o mnie chodzi zdecydowanie stawiam na krótkie włoski u chłopaków.
Chociaż zależy jeszcze co komu pasuje, prawda?
[ Dodano: 2009-02-05, 16:58 ]
Cytat:
spsób na uczesanie? wstać z łóżka i przeczesac palcami
To tylko tak się wydaje...
W praktyce pewnie styliści poświecili mnóstwo czasu tym włosom żeby efekt był taki jaki jest.
fryzura spoko , ale nie podoba mi sie jak chlopak sie farbuje na blond, takie rozjasniane wlosy nienatulralne strasznie. szczegolnie u mezczyzn.
Dokładnie tak. A fryzura mi się nie podoba. Może chłopka ze zdjęcia mnie odstrasza - bardzo mi się nie podoba, jest za bardzo "zrobiony". Idealna męska fryzura musi być naturalna. Lubię włosy w nieładzie, ale nie każdemu to pasuje. A facet z farbowanymi włosami odpada, jak dla mnie.
_________________ Raindrops keep falling on my head
But that doesn't mean my eyes will soon
be turnin' red
Crying's not for me
a mi się wydaje, że będzie je bardzo ciężko ułożyć..szczególnie jeżeli masz sztywne grube włosy, niestety trzeba pamiętać, że ten koleś miał masę stylistów i prawdopodobnie tonę lakieru do włosów i dlatego wygląda to tak dobrze..dobrze by było gdybyś poszedł do jakiegoś dobrego fryzjera, który by Ci doradził, czy ta fryzura akurat będzie Ci pasować
fryzura taka sobie, zalezy jaki ktos ma style ubierania sie itd. ja zdecydowanie wole cos bardziej nauturalnego. gdyby moj chlopak mial sie tak czesac to by spedzal wiecej czasu w lazience niz ja, a to juz chyba cos nie tak;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.