z dodatków to nosze : plastikowe wielkie bransolety w najróżniejszych kolorach , paski ( zapinane w talii ), okulary przeciwsłoneczne ( mam 7 par) i to chyba na tyle
_________________ Mówiłeś mi zawsze
"Jesteś całym moim światem"
Gdy ja nie mogłam znieść myśli, że Cię tracę
Już wiem, że cokolwiek się stanie, gdzie tylko będziesz
To ja, bez względu na wszystko też tam będę.
Srebro, nie wyjdę z domu bez: kolczyków sztuk:5. pierścionków sztuk:3 i bransoletek sztuk:4 Mam tego pełno kolczyki, pierścionki, bransoletki. Z wisiorów na szyję mam tylko czarny i zilelony krzyż. To chyba dlatego że mam do tego nieograniczony dostęp bo moja mama pracuje na stoisku z biżuterią w hotelu, więc to tak samo z siebie że nie mogę się bez tego obyć.
Mam też mase róznokolorowych bransoletek i drewnianych i plastykowych.
To się chyba uzależnienie nazywa.
_________________ Śmierć to dopiero początek nowej przygody.
Wysłany: 2007-07-11, 15:09 Re: Dodatki
Mokra napisał/a:
Jakie posiadacie;
Jakie lubicie;
Jakie są zbędne
Które to wg was przesada.
Lubie duże kolczyki .
Zbędne opaski na włosy te duże takie .
Nie znosze, gdy widze coś takiego, kolczyki, naszyjnik i bransoletka razem.
Jak jakaś choinka ! Koszmar i tandeta !
Jakie posiadacie;
Jakie lubicie;
Jakie są zbędne
Które to wg was przesada.
* opaski, przepaski, torebki, torby, korale, naszyjniki, wisiorki ( zazwyczaj duże ), pierścionki, kolczyki, bransoletki, plakietki, zegarki.
* naszyjniki, pierścionki, bransoletki, plakietki.
* hmm... moim zdaniem opaski... Chociaż jak kto lubi.
* Ktoś już pisał, ale ja powtórzę: kilka opasek na głowie, lub jedna, ale bardzo szeroka.
zależy w co jestem ubrana to takie zakładam aby mi pasowały. w swoich skarbach posiadam tak jak większość: torebki ( w prawie każdym kolorze ), naszyjniki, łańcuszki, koraliki, pierścionki, bransoletki, frotki, kolczyki, paski, opaski, spinki.
_________________ <br>
Tyle samo we mnie ukojenia co wkurwienia.
A ja mam mnóstwo torebek, to jest moje zboczenie. Oprócz torebek kolekcjonuję zacięcie wielkie okulary. Z biżuterii kiedyś miałam fioła na pierścionkach, ale teraz raczej już ich masowo nie kupuję.
Lubię nosić:koraliki,pieszczoche,nieśmiertelnika,agrafki(jesli można to do dodatków zaliczyć),paski
Nie lubię:pierścionków,opasek.
_________________ "Wariatem jest ten,kto żyje w swoim własnym świecie,jak schizofrenicy,psychopaci czy maniacy.Albo inaczej ten,kto jest inny niż reszta ludzi"
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-08-02, 09:09
przystojny facet u boku xD
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
confusion
Wysłany: 2008-06-29, 17:53
kolczyki - uwielbiam kupowac sama sobie tez robie ;]
koraliki - mnostwo
lancuszki ;p
bransoletki najlepsze srebrne;]
zbede hmm ? opaskii ... takie grube... w grochy , paski,,, etc... <rzygi> ;/
_________________ The words rot and fall away... ;/;/
Life isn't just a bowl of cherries... ;/
Think before you make up your mind... ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.