Uwielbiam torebki. Mąż się wścieka kiedy wracam z kolejną do domu, ale co mam zrobić ? nie potrafię się oprzeć i choć wiem, że ma rację - bo mam już ich niezliczoną ilość - kupuję następne. Co do biżuterii to tylko pierścionki, najwyżej jakiś wisiorek. paski - nie za bardzo - raczej tylko wtedy, gdy spodnie mi lecą. Opaski - ostatnio coraz częsciej - eksperymentuję.
lubie:
biżuteria- srebro (łancuszek z medalikiem, kolczyki i tylko jeden pierscionek, obroczka-ale nie slubna)
torebki
szalik i czapka
pieszczochy
getry
paski z cwiekami
Rękawiczki- mam na ich punkcie bzika
nie lubie:
rzeczy typu apaszki
złota
duzej ilosci pierścionków
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Przeważnie jakieś kolczyki (miedziaki:D ), drewniane bransoletki i rzemyki na rękach, dwa pierścionki (ale one są stałe i na wieki:D ), naszywka na czarnych sztruksach "Biali i czarni zjednoczeni" w dżinsach ćwieki ułozone w krzyż. Ale te dzinsy mają dwie duże dziury na tyłku więc juz w nich nie chodze publicznie:D tylko po domu. No i czasem na szyje jakies drewno.
Jakie posiadacie;
2 x pierścionki, w tym jeden złoty, koraliki fioletowe, czarne, turkusowe, bransoletki - czewona, fioletowo/czarna, biała, pastelowo zielona, opaski - niebieska, czerwona (takie wąskie) i opaski na uszy - biała w zielone paski, czy też tam dla kogo na odwót ;], biała w fioletowe kropki. 4 x łańcuszki - srebrny od Komunii, złoty od dziadka, złoty od chrzestnej (taki gruby), złoty od cioci.
Jakie lubicie;
Złoty pierścionek, opaskę biało - zieloną, srebrny łańcuszek od Komunii (chociaż nie lubię się obwieszać).
Jakie są zbędne
Wszystkie pozostałe
Które to wg was przesada.
jw, wszystkie pozostałe
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-07, 16:13
Mężczyźni. To najlepszy dodatek jaki wymyślono dla kobiety.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Kocham rzemyki. Czarne i brązowe. Mam ich na ręku 10.
Noszę również bransoletkę z czarnych, plastikowych koralików. Mam też na rękach kolorowe nitki zwinięte z świetną bransoletkę. A na drugiej ręce dodatkowo sznureczek czerwony.
Na szyi noszę małe drewniane koraliki i naszyjnik z napisem 'Hear', który jest znakiem rozpoznawczym akcji przeciwko AIDS na świecie. Czasem jeszcze zakładam czarne lub czerwone korale.
Mam dużo kolczyków. W uszach w sumie około 20. Jeszcze kolczyk w nosie, brwi i języku. Mam zamiar niedługo zrobić sobie jeszcze kolczyk w wardze. Kocham piercing.
Dużo ćwieków. Wszędzie gdzie się da. Na spodniach, blzukach, torbie, plecaku, paskach i pieszczochach.
Uwielbiam jeszcze naszywki, które również mam praktycznie wszędzie oraz przypinki z różnymi napisami.
_________________ Tam, gdzie bieda i luksus obok siebie tuż są.
W cieniu szklanych wieżowców szarych ludzi jest dom.
Tam, gdzie ślepcy na tronach sieją plewy jest zło.
Ile bólu i gniewu zbiorą, dobrze wiem to.
I wiem niejeden ma tutaj łzy w oczach;
To tu koszmary śnią ludziom się po nocach.
Rasta wie, bo Rasta ma moc.
Ja i Ja patrzę sercem, dobrze znam jego głos.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.