Ja tam lubię mieć krótkie paznokcie, bo gdy mam długie to jak piszę to wtedy mi się wżynają I w ogóle do uprawiania sportów przeszkadzają. A tipsy to dla mnie beznadzieja
ja mam takie średniej długości paznokcie. nie obgryzam ich, tylko skórki. Najczęsciej mam na nich jakies poprzyklejane kwiatki albo jakies delikatne namalowane wzorki. czasem poprostu odżywką albo bezbarwnym
_________________ All good things come to an end...
;]
Maja a Tyś skąd dorwała tego ava ;P Widzę że też spodobały się ikony a mój rewolucjonista?
A odnośnie pazurków, to moje są w tragicznym stanie Obgryzam od xxx lat i nie mogę pozbyć się tego nałogu ;( Paznokcie są kruche, rozdwajają się, mają okropny kształt czasami wstydzę się pokazać ludziom dłonie
[ Dodano: 2006-11-06, 20:01 ]
Oj przepraszam , że moje ikonki takie wielkie
wszystko ładnie, pięknie... do dnia dzisiejszego miałam swoje, długie paznokcie miały 1 cm extra wyglądały i było zarąbiste :p ale niestety ;( stało się i jeden mi sie złamał ;p hehe psychika moja to nei wytrzyma ;p obcięłam wszytskie i nie umiem teraz funkcjonowac normalnie i zastanawiam się nad pazurkami wtapianymi ;p hehe rózni ludzie mają różne odchyłY;D[/center]
_________________ ... Władza Jest Zawsze Gwałtem Na Ludziach ...
Ja mam to szczescie, ze mam dosc mocne paznokcie, a na dodatek bardzo białe koncówki (to chyba brak jakiś witaminek ) Kiedyś nosiłam tylko i wyłacznie krotkie, bo po prostu z długimi mi było niewygodnie, obecnie trudno mi się przyzwyczaic gdy choc jeden sie połamie i muszę je sciac ... wtedy mam nawet z pisaniem na klawiaturze problemy. Co do tipsów to uważam, ze to sprawa indywidualna, jęsli ktos ma duże problemy z paznokciami, a chciałby miec dlugie to czemu nie, byle by nie były zbyt szponiaste i ladnie ozdobione to są czesto ładnym dodatkiem
_________________ Poczuć wiatr na twarzy … przez chwilę wolnym być...
*faris
Wysłany: 2006-12-31, 15:38
ja kiedyś strasznie obgryzałam paznokcie... nigdy ne miałam długich, zawsze obgryzione i w ogóle... ale teraz mam własne zapuszczone długie zadbane, i w ogóle śliczne
a poza tym to u mnie w gim i podst. też nie można było mieć długich paznokci, szczególnie na WF - raz jakaś dziewczyna podrapała inną i babka zakazał mieć długich - albo obetnijcie, albo zaklejcie... to sobie zakleiłam bo nie chciałam obcinać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.