Forum Dyskusyjne :: dlaczego nie wyróżniająca sie w tłumie? według was

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Polecamy: szkolenia szkolenie

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Moda » dlaczego nie wyróżniająca sie w tłumie? według was

dlaczego nie wyróżniająca sie w tłumie? według was
Autor Wiadomość

Anakonda(ona) 

Wysłany: 2007-10-04, 16:19   dlaczego nie wyróżniająca sie w tłumie? według was

Nie chodzi oto że mam kompleksy tylko oto że nie obchodzi mnie ubiur!!! wazne przecież aby był schludny i czysty tylko!! kolczykowanie według mnie to istna paranoja nei chodzi oto że niechce byc oryginalna tylko nie rozumiem jednego jak wy możecie tak sie tym interesowac to najmniej ważne. :dobani:

Kasieczek 
szybko mówiąca

Wysłany: 2007-10-04, 16:38   

ja powiem tak. przez ubiór można wyrazić siebie [nie, nie mam na myśli grubości portfela].

chodzi o Twój styl, Twoje własne ja. Dlatego niektórzy dbają o to, by wyglądać jakoś fajnie, z pomysłem.

bo np. zwykłą białą bluzkę [tak zupełnie przykładowo] to można na wf założyć.

ale nic bez przesady ;-) nie potrafię przesiadywać dłużej niż 20 minut przed lustrem.

gabrielaaa 

Wysłany: 2007-10-04, 18:17   

Są ludzie dla których wygląd jest najważniejszy i tylko to się dla nich liczy. Wiele takich osób nie jest lubiabych.
Ja zawsze przejmowałam się ubiorem aż nad to aż pwenego dnia miałam wydapek i cudem ocalałam. Miałam pociątą twarz. Kiedy szłam ulicą ludzie oglądali się za mną a mnie było nie wyobrażalnie przykro, że to robią. Do dziś patrzą się na blizny.
Ale zrozumiałam, że nie jest ważne to co masz na sobie i jak wyglądasz, bo przed wypadkiem nie miałam znajomych przyjacviól. A teraz zmieniłam swoje życie. Nie myślę tylko o strojach świecidełkach. Zrozumiałam że tak naprawdę liczy się to co masz w środku a nie na wierzchu.
Czasami bywa tak że ktoś ma na zewnątrz ale w środku ma ogromną pustkę.
Ale czasami bywa też tak że ktoś nie ma na zewnątrz ani wewnątrz siebie.

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-10-05, 07:26   

a ja w ogóle nie rozumiem Twojego postu. jest jedną wielką paplaniną nie mającą żadnego sensu.

i co z tego, że Ciebie nie obchodzi ubiór? (swoją drogą nie wiem nawet czyj, Twój czy ludzi dookoła?) to, że Ty na to nie zwracasz uwagi nie znaczy, że cały świat ma robić to co Ty. są ludzie jak np ja, którzy przywiązują wagę do tego, co ktoś ma na sobie, ale to nie znaczy, że są od razu przez pryzmat ubrań oceniani.

i o co Ci chodzi z tym kolczykowaniem?

następnym razem jak będziesz zakładać temat, to zastanów się czy ma on w ogóle jakikolwiek sens.

Dark Side 

Wysłany: 2007-10-05, 07:44   

Magda napisał/a:
a ja w ogóle nie rozumiem Twojego postu. jest jedną wielką paplaniną nie mającą żadnego sensu.

dokładnie

dziewczyno pakuj książki i biegiem do szkoły zaraz dzwonek!!!

Odpowiedz do tematu