Forum Dyskusyjne :: Czy dziewczyny z krotkimi w³osami sa mniej dziewczece?

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Moda » Czy dziewczyny z krotkimi w³osami sa mniej dziewczece?

Przesuniêty przez: Prymas
2007-03-08, 15:26
Czy dziewczyny z krotkimi w³osami sa mniej dziewczece?
Autor Wiadomo¶æ

Asioczek 

Do³±czy³a: 19 Sty 2007
Sk±d: ¦l±sk

Wys³any: 2007-01-21, 17:12   Czy dziewczyny z krotkimi w³osami sa mniej dziewczece?

Czy uwazacie ze dziewczyny z dlugimi wlosami sa ladniejsze od tych ktore maj± krotkie? :/ dziewczyny jakie macie fryzurki i jak sie w nich czujecie?

#Mokra 
Bobson

Do³±czy³a: 07 Pa¼ 2006
Sk±d: z doliny muminkow

Wys³any: 2007-01-21, 17:17   

Tak, tak wlasnie uwazam. Nie znozsejak dziewczyna jest obcieta na chlopaka, jak ma krotkie i zazelowane wlosy. Tragedia... Jedyna forma jaka mis ie podoba "ktorkich wlosow u kobiet" to jezyk.

Asioczek 

Wys³any: 2007-01-21, 17:23   

a fryzura Kingi z Pierwszej milosci? :D

*faris 

Do³±czy³a: 26 Lis 2006
Sk±d: sercem z L.

Wys³any: 2007-01-21, 17:24   

Asioczek napisa³/a:
Czy uwazacie ze dziewczyny z dlugimi wlosami sa ladniejsze od tych ktore maj± krotkie?

W³a¶ciwie to zale¿y, mi osobi¶cie podobaj± siê d³ugie, ale przez baaaardzo d³ugi czas moje w³osy to by³y zwyk³e luchy które nadawa³y siê tylko na krótkie w³osy... zazwyczaj mam w³osy do ramion, mo¿e kiedy¶ bêdê mieæ d³u¿sze, no i czasem mam grzywkê, czasem zapuszczam na d³u¿sze...
Ale s± te¿ dziewczyny którym w ogóle nie pasuj± d³ugie w³osy, np. mojej siostrze w krótkich jest fajnie :)

No i d³ugie w³osy to taki symbol kobieco¶ci ^^ dziewczêco¶ci i w ogóle ^^
Mumiiiiinki!

#Mokra 
Bobson

Wys³any: 2007-01-21, 17:32   

Cytat:
a fryzura Kingi z Pierwszej milosci?

Kogo?

Mam wlosy do pasa mniej wiecej i choc czasami w pewnych sytuacjach <...> przeszkadzaja...albo wrecz przeciwnie, ale i tak je uwielbiam. Owszem kobiety po 35 roku zycia chca sie odmlodzic wiec robia sobie takie fryzury. Ani to kobiece ani ladne, juz nei modne a wiekszosc chlopakow "leci" na dlugie lub dluzsze wlosy...

Asioczek 

Wys³any: 2007-01-21, 17:37   

"Pierwsza milosc" to taki serial, no a jesli komus o wiele ladniej w krotkich niz w dlugich? :zabawa:

<3shala 
naj¶liczniejsza

Do³±czy³a: 08 Sie 2006
Sk±d: Psycholandia

Wys³any: 2007-01-21, 17:37   

Asioczek napisa³/a:
jakie macie fryzurki

D³ugie proste w³osy do pasa, pocieniowane. Z grzywk± na czo³o.

Asioczek napisa³/a:
jak sie w nich czujecie?

¦wietnie. Ju¿ tak d³ugo je mam, ¿e dawno przesta³y mi przeszkadzac i nawet nie my¶lê o zciêciu.

Asioczek napisa³/a:
Czy uwazacie ze dziewczyny z dlugimi wlosami sa ladniejsze od tych ktore maj± krotkie?

To wszystko zale¿y od tego, jaki dziewczyna ma kszta³t twarzy. I jakie w³osy, bo jezeli cienkie, to takie stasznie d³ugie bêd± wygl±da³y ¿a³o¶nie.

[ Dodano: 2007-01-21, 17:38 ]
Asioczek napisa³/a:
no a jesli komus o wiele ladniej w krotkich niz w dlugich?

No to niech nosi krótkie oO
po nim poznasz mnie dzi¶, przyjacielu.

#Mokra 
Bobson

Wys³any: 2007-01-21, 17:43   

shala napisa³/a:
To wszystko zale¿y od tego, jaki dziewczyna ma kszta³t twarzy. I jakie w³osy, bo jezeli cienkie, to takie stasznie d³ugie bêd± wygl±da³y ¿a³o¶nie.

Tia, ale jak ma krotkie to sa przeswity i wyglada jak lysa... wiem bo moj kumpel ma malo wlosow i ma takie przeswity jak 70 letni czlwoiek...

Silhouette 

Do³±czy³a: 31 Gru 2006

Wys³any: 2007-01-21, 20:24   

Ja mia³am d³ugie, ale ¶ciê³am jakie¶ pó³ roku temu. Teraz siêgaj± trochê poni¿ej ³opatek. Lubiê je i dobrze siê w nich czujê. Co do krótkich fryzurek, to nie przepadam osobi¶cie. Niektórym dziewczynom czy kobietom pasuj±, to fakt. Ale gorzej jak nie pasuj±, albo jak kobitka jest tak ¶ciêta, ¿e nie mo¿na odró¿niæ, czy to ONA czy mo¿e ON. Ró¿ne wariacje s± z w³osami. W gruncie rzeczy mi to nie przeszkadza, ale wiem, ¿e sama siê nie zetnê na krótko, bo na pewno nie wygl±da³abym dobrze, no i nie czu³abym siê, powiedzmy, kobieco:)

#Magda 
z przymru¿eniem oka

Do³±czy³a: 14 Sie 2006
Sk±d: Kraków!

Wys³any: 2007-01-21, 20:44   

Asioczek napisa³/a:
Niekoniecznie, wszystko zalezy od tego jak dobran± fryzurê ma dziewczyna.

Asioczek napisa³/a:
dziewczyny jakie macie fryzurki i jak sie w nich czujecie?
moje w³osy siêgaj± do podbródka, do tego mam prost± grzywkê na czole. Czujê siê w niej rewelacyjnie, bo bardzo do mnie ona pasuje :-)

Kinga. 

Do³±czy³a: 18 Gru 2005
Sk±d: Mazury

Wys³any: 2007-01-21, 20:47   

Ja mam gdzies tak mniej wiecej do ramion. Jakis czas temu mia³am do¶æ d³ugie, ale jednak by³y za ciê¿kie wiêc nie mogê dobrze sie czuæ z d³ugimi w³osami.

A czy te które maj± krótkie sa brzydsze? No có¿ mog± byæ takie co im w d³ugich brzydko.

Erill 
Têskni±ca Dzioucha

Do³±czy³a: 29 Gru 2006
Sk±d: Bangkok

Wys³any: 2007-01-21, 22:28   

No kazdy wedle gustu. Ja mialam wlosy do pasa, potem do ramion, potem do linii podbrodka, kiedys marzyla mi sie fryzurka w mocno pocieniowanymi wlosami nad karkiem i do ramion na przodzie, ale jaks nigdy nie udalo mi sie do tego dojsc w zmianach fryzur. A teraz mam do polowy plecow i strasznie mi fajnie, bo nagle zaczely sie odkrecac :)
Jesli chodzi o fruzurli bardzo krotkie to znam dziewczyny ktorym to po prostu pasuje i wygladaja naprawde fajnie, zanm takie co tak chodza bo lubia i takie, ktore takie maja bo nie moga zapuscic bo maja za slabe wlosy...

Miodowo.

KaSieK 

Do³±czy³a: 09 Sie 2006
Sk±d: BDG

Wys³any: 2007-01-22, 11:53   

Asioczek napisa³/a:
zy uwazacie ze dziewczyny z dlugimi wlosami sa ladniejsze od tych ktore maj± krotkie?

To zale¿y jak± ma fryzure, czy jej pasuje. Choæ w d³ugich w³osach dziewczyny wygl±daj± bardziej jak dziewczyny, ale to zale¿y jak kto lubi. Ja mam grzywkê postrzêpion±, a d³ugo¶æ tak mniej wiêcej do ramion, pocieniowane. Ogólnie dobrze siê czuje w tej fryzurze, choæ czasem mnie grzywka mnie wnerwia :P

Z³o¶nica 
bur¿uazja

Do³±czy³a: 12 Sty 2007
Sk±d: St±d

Wys³any: 2007-01-22, 18:39   Re: Czy dziewczyny z krotkimi w³osami sa mniej dziewczece?

Asioczek napisa³/a:
Czy uwazacie ze dziewczyny z dlugimi wlosami sa ladniejsze od tych ktore maj± krotkie? :/ dziewczyny jakie macie fryzurki i jak sie w nich czujecie?

to juz wszystko zalezy od tego jak dziewczyna wyglada w krotkich, czy jej pasuje i czy sa ladne... i oczywiscie czy dobrze sie w nich czuje... ale z tego co mi wiadomo faceci lubia u kobiet dlugie wlosy, moze dlatego ze sami maja krotkie :P
ja osobiscie mam wlosy takie do hmmmm... takie za lopatki na plecach i sa krecone nie takie jak baranek tylko takie fajniuse fale i grzywke za bok i bardzo lubie swoje wloski :)

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Do³±czy³a: 03 Pa¼ 2006
Sk±d: Z Piek³a

Wys³any: 2007-01-22, 20:05   

Asioczek napisa³/a:
Czy uwazacie ze dziewczyny z dlugimi wlosami sa ladniejsze od tych ktore maj± krotkie? dziewczyny jakie macie fryzurki i jak sie w nich czujecie?
Równie¿ uwa¿am, ¿e to zale¿y od kszta³tu g³owy, kosci policzkowych itd.
Ale ogólnie wole d³uzsze w³osy <i sama mam takie>
Mokra napisa³/a:
jak ma krotkie i zazelowane wlosy.
OMGnes nigdy w ¿yciu... ja mam taka w kl. i jak ona wygl±da, a dodam, ¿e ma siostre blizniaczke z d³u¿szymi w³osami i ca³kiem inaczej...

'' - Ludzie przybieraj± wci±¿ nowe maski...
- A co kryje siê pod tymi maskami?
- Ca³a masa gówna. ''

Mania 

Do³±czy³a: 23 Wrz 2006
Sk±d: Kraków

Wys³any: 2007-01-23, 12:07   

Asioczek napisa³/a:

To nie zalezy od wloswo :) roznym dziewczyna rozne fryzury dodaja uroku.
Asioczek napisa³/a:

Osobiscie wole dlugie wlosy , cale zycie takie nosilam i dobrze mi z nimi bylo. Na poczatku liceum scielam i wkurzaja mnie jak ch***ra. Ani tego ulozyc ani nic. Wiecej klopotu niz to wszystko warte, a z dlugimi wlosami mozna rano wstac uczesac zwiazac gumka lub rozpuscic i po klopocie ( choc ja nigdy nie rozpuszalam :] )

wakata 

Do³±czy³a: 23 Sty 2007
Sk±d: 5 wymiar

Wys³any: 2007-01-23, 15:51   

Sama mam krótkie i jako¶ nie zauwa¿am, ¿eby faceci ogl±dali sie za mna mniej ni¿ za innymi:)

*simarik 
tyttö

Do³±czy³a: 01 Mar 2006
Sk±d: Biedronka

Wys³any: 2007-01-24, 19:12   

Asioczek napisa³/a:
z dlugimi wlosami sa ladniejsze od tych ktore maj± krotkie?

Wszystko zale¿y od rys twarzy, niektórym d³ugie w³osy kompletnie nie pasujê, postarza ich to, innym krótkie w³osy dodaj± ch³opczurstwa i trac± kobiecy urok. Choæ gdybym by³a ch³opcem, wola³abym d³ugow³os± niewiastê ; )
Asioczek napisa³/a:

Czujê, czujê, czujê siê tak - > :rotfl:

Ewka;* 

Do³±czy³a: 21 Sty 2007
Sk±d: Sucha ;D

Wys³any: 2007-01-24, 20:30   

Ja mam do¶æ d³ugie w³osy.
Niestety-krêcone (po 2 trwa³ych zio³owych :/ ).
Mam w klasie 2 dziewczyny z krótkimi w³osami.
Jedna wygl±da bardzo dziewczêco, natomiast druga..
baboch³op na ni± mówimy ;-p

fajnie tu ;D

*miss irony 

Do³±czy³a: 22 Cze 2006
Sk±d: z kosmosu

Wys³any: 2007-01-27, 14:11   

Cytat:

Nie. Nie ma takiej regu³y. To tak jakby powiedziec, ¿e blondynki sa ³adniejsze od brunetek. Jednym dobrze jest w krótkich innym w d³ugich w³osach.
Czy np. Ko¿uchowska wygl±da ¼le lub ma³o seksownie w nowej fryzurze? Albo Winona Rider czy Keira Knightly?
Nie ma co generalizowac. Dla ka¿dego co innego.
A ja cie kocham

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
forum m³odzie¿owepozycjonowanieprojekty domów • Twoja FOTKA w internecie • Projekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.