Do³±czy³a: 29 Mar 2007 Posty: 168 Sk±d: z drugiej strony
Wys³any: 2007-04-27, 14:47
ja s³ysza³am, ¿e z krótkimi s± seksowniejsze
_________________ A bogowie graj± w ko¶ci i nie pytaj± wcale czy chcesz przy³±czyæ siê do gry (. . . ) Bogowie kpi± sobie z twojego pouk³adanego ¿ycia (. . . ) nie przejmuj± siê zbytnio ani naszymi planami na przysz³o¶æ ani oczekiwaniami. Gdzie¶ we wszech¶wiecie rzucaj± ko¶ci i przypadkiem wypada twoja kolej. I odt±d zwyciê¿yæ lub przegraæ - to tylko kwestia szczê¶cia.
Borys Pasternak
Nic nie mam do dziewczyn z krotkimi wlosami tylko widze jaka jest reakcja moich kolegow, gdy widza dziewczyne czy kobiete z dlugimi pieknymi wlosami ....ze mna jest tak samo
Z krótkimi s± po prostu ostre, hehe:D wiecie o co kaman, brzytwa i te sprawy,, hehe,, podobaj± mi siê.
_________________ Wolê, gdy ludzie popieraj± mnie ze strachu ni¿ z przekonania. Przekonania s± zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
Nic mi sie nei pomerda³o, chyba ze ogonej u pieska hehe.
CO do tematu pierniczek dzis widzial ladna dziewczyne w krotkimi wlosami. niach niach:D
_________________ Wolê, gdy ludzie popieraj± mnie ze strachu ni¿ z przekonania. Przekonania s± zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
nie no co wy, ja mam krutkie wlosy i czuje siê w nich piêknie, gdy mia³am dlugie zawsze siê martwilam jak wygladam w danej fryzurze, DZIEWCZYNY Z KRUTKMI WLOSAMI SA SEXIK
Do³±czy³a: 01 Maj 2007 Posty: 60 Sk±d: Ostrowiec ¦w.
Wys³any: 2007-05-04, 11:29
Asioczek napisa³/a:
Czy uwazacie ze dziewczyny z dlugimi wlosami sa ladniejsze od tych ktore maj± krotkie? dziewczyny jakie macie fryzurki i jak sie w nich czujecie?
Pewnie, ¿e nie...
Mam krótkie w³osy. Lepiej siê w nich czujê ni¿ w d³ugich. Przecie¿ to jest chyba najwa¿niejsze?
Nie wiem czy wygl±dam ³adniej, to kwestia gustu.
kródkie w³osy s± najnajnajnajnajlepsze. Zero problemu, schn± w ci±gu paru minut, super siê uk³±daj± ,polecam kródkie fryzurki i to bardzo. Sama mam kródkie i nie zamieni³abym siê na d³ugie na pewno!!!
[ Dodano: 2007-06-07, 14:21 ]
ziela napisa³/a:
Dziewczyny w d³ugich w³osach s± stylowe. Wyra¿e swojê zdanie ,mowi±c ,¿e te z d³ugimi w³osami maj± to co¶... co facetów pobudza / interesuje
e tam to tylko taka bajeczka, nie mo¿esz tak mówieæ bo wtedy dziewczyny w kródki w³osach czuj± siê kompletnie nie atrakcyjne. Sama mam kródkie w³osy i nie na¿ekam na brak zainteresowania mn± p³ci± przeciwn±, wydaje mi siê ¿e powinno siê przede wszystkim patrzeæ na charakter osoby a nie na wygl±d. Co z tego ¿e laska ma d³ugie czy kródkie w³osy jak jest têpa strza³a?
Wiek: 58 Do³±czy³a: 01 Maj 2007 Posty: 823 Sk±d: ciemna dolina
Wys³any: 2007-06-07, 13:58
Mia³am kiedy¶ d³ugie w³osy tak gdzie¶ do po³owy pleców ale mnie denerwowa³ wiêc ¶ciê³am. Teraz nosze krótkie i nie narzekam. Nie trzeba czesaæ i oprócz mycie nie za wiele trzeba z nimi robiæ. Oczywi¶cie wiêkszo¶æ facetów chcia³aby ¿eby¶my mia³y w³osy do pasa ale co z tego. Ka¿da nosi to co lubi i tyle.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w b³±d. Je¶li mo¿esz udawaj, ¿e nie mo¿esz; je¶li dasz znaæ, ze chcesz wykonaæ jaki¶ ruch, nie wykonuj go; je¶li jeste¶ blisko, udawaj, ¿e¶ daleko; je¶li wróg jest ³asy na ma³e korzy¶ci, zwabiaj go; je¶li w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; je¶li jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoj±; je¶li jest silny, unikaj go; je¶li jest cholerykiem, rozw¶cieczaj go; " Sun Tzu
A irokez do jakiej d³ugo¶ci siê zalicza?
Ja mam irokeza i dobrze siê z nim czujê.
_________________ Tam, gdzie bieda i luksus obok siebie tu¿ s±.
W cieniu szklanych wie¿owców szarych ludzi jest dom.
Tam, gdzie ¶lepcy na tronach siej± plewy jest z³o.
Ile bólu i gniewu zbior±, dobrze wiem to.
I wiem niejeden ma tutaj ³zy w oczach;
To tu koszmary ¶ni± ludziom siê po nocach.
Rasta wie, bo Rasta ma moc.
Ja i Ja patrzê sercem, dobrze znam jego g³os.
ja mam krótkie wlosy, poniewaz w takiej fryzurce czuje sie najlepiej i co wazniejsze dzieki takiemu cieciu czuje sie tez bardziej atrakcyjna kobieta, wg mojego fryzjera to najlepsze uczesanie dla mnie a ja podzielam jego zdanie
Facetom od zawsze bardziej podobaly sie kobiety z dlugimi wlosami. Podejrzewam, ze tak bylo, jest i bedzie i raczej nie da sie tego zmienic
Hmm, ja podobnie jak niektorzy uwazam, ze to po prostu zalezy od tego, jaka ktos ma twarz... Jednym pasuje, innym nie. Tak samo jest z dlugimi wlosami.
Ja wlasnie wczoraj scielam wlosy, nie mialam zbytnio dlugich, poza tym moje kudly raczej nie nadaja sie do zapuszczania Sa cienkie i sie rozdwajaja. I podkrecaja na dodatek ;| Teraz mam na glowie cos takiego (podobne sciecie): http://ikf.com.pl/fryzury-krotkie/fryzura55.htm Ponoc mi ladnie, ale ja tam szczerze to nie wiem Tylko musze uzywac do tego gumy, bo inaczej mam strasznie przyklapniete i 'wylizane' te wlosy Dobra, chyba za bardzo rozpisalam sie na temat moich kudlow... ;x ^^"
No ale tak jak mowilam - kazdemu pasuje co innego
A ja sie nie zgodze z tym, ¿e dziewczyny które maja krótkie w³osy s± "mniej kobiece" moim zdaniem to nie zale¿y od fryzury. Mia³am w³osy hmm d³ugie nawet bardzo, pojechalam do fryzjera i moje proste, d³ugie blond w³osy zmieni³y siê w krótk± fryzurkê z grzywk± na bok pocieniowane i wytapirowane wygl±daj± super ... http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura528.htm dok³adnie tak±
Ostatnio zmieniony przez Ciri 2007-07-06, 14:31, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Moim zdaniem to nie w³osy decyduj± o kobieco¶ci.Chocia¿ np ja w ramach przeistaczania sie z punkowki w kobiete w³osy z krótkich zapusci³am na d³ugie ale to ju¿ jak kto woli.:P
Wys³any: 2007-07-11, 21:15 Re: Czy dziewczyny z krotkimi w³osami sa mniej dziewczece?
Asioczek napisa³/a:
Czy uwazacie ze dziewczyny z dlugimi wlosami sa ladniejsze od tych ktore maj± krotkie? dziewczyny jakie macie fryzurki i jak sie w nich czujecie?
Oczywi¶cie, ¿e nie ! Moim zdaniem fryzura w du¿ym stopni ma wp³yw na wygl±d, ale bez przesady. Je¶li dziewczyna jest naprawdê ³adna to w ka¿dej fryzurze bêdzie jej ³adnie
Osobi¶cie bardziej podobaj± mi siê d³ugie w³osy. (pod warunkiem, ¿e s± zadbane ^^)
Ja mam w³osy do szyi. Niedawno ¶ciê³am i teraz ¿a³ujê. Chocia¿ du¿o osób mówi, ¿e do twarzy mi z krótkimi.
W sumie to na pocz±tku by³am za³amana. Ale teraz jako¶ ju¿ siê przyzwyczai³am ;p
ja mam dlugie wlosy, poniewaz krotkie kompletnie do mnie nie pasuja. Jesli chodzi o krotkie wlosy to czemu nie, jesli ktos dobrze w nich wyglada, to jak najbardziej, znam duzo takich dziewczyn ktore maja krotkie wlosy i w wiekszosci naprawde dobrze w nich wyglada.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.